Opel Astra J'ye Krom Aksesuarlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan u.uçar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler, orijinal gibi oldu memnunum Omsa line marka kromlardan.Gayet iyi sardı ve yerine oturdu.

Hafta sonu sakaryada Omsalibe yetkili satıcısından fiyat aldım sadece camlar için omsaline 500 s-dizayn 750 dedi, fark ne dedim omsada biraz boşluk kalıyor s-dizayn komple kapatıyor dedi, sadece camlar için fiyatlar çok yüksek geldi bana

Montaj yapılırken ısı tabancası kullandılar mı yoksa direkt yapıştırdılar mı

vj7rBD.jpg
[/url][/IMG]

Bugün özel bir serviste iken, cam çerçevelerine nikelaj uygulaması yapılmış bir Astra J'yi inceleme imkanım oldu. Nikelaj uygulaması uzaktan güzel duruyordu ama yakından detaylı inceleme yaptığımda, resimde işaretlediğim yerlerdeki nikelaj bitim/başlangıç noktalarının çok sivri dolayısı ile kesici olduğunu fark ettim. Bu noktalar aracı yıkarken veya kurularken ellerde ciddi şekilde kesiklere neden olabilir. Omsaline firmasının ürünlerinde de böyle bir kusur mevcut mu?

vj7rBD.jpg
[/url][/IMG]

Bugün özel bir serviste iken, cam çerçevelerine nikelaj uygulaması yapılmış bir Astra J'yi inceleme imkanım oldu. Nikelaj uygulaması uzaktan güzel duruyordu ama yakından detaylı inceleme yaptığımda, resimde işaretlediğim yerlerdeki nikelaj bitim/başlangıç noktalarının çok sivri dolayısı ile kesici olduğunu fark ettim. Bu noktalar aracı yıkarken veya kurularken ellerde ciddi şekilde kesiklere neden olabilir. Omsaline firmasının ürünlerinde de böyle bir kusur mevcut mu?

Evet bende bu sivri kıvrım ve çapaklardan ve çıtayı tam sarmamasından bahsetmiştim. Ben S-dizayn almıştım ve köşeler yuvarlatılmış ve tam sarıyor. Orijinal gibi duruyor.

l3Jb3p.jpg

bkqLy0.jpg

d8Q7Xr.jpg

YqDPMz.jpg

Bu da muadil firmaların krom çıtaları. Uzaktan güzel ama yakından böyleydi.

kG4XGr.jpg

VPo3PR.jpg

Geri