27 Şub 2025 #1 B BurakB35 Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 27 Şub 2025 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Yokuş çıkarken gaza bastığımda araba hızlanmıyor ve torku düşüyor fakat devir saati yükseliyor ama hızlanamıyor
Yokuş çıkarken gaza bastığımda araba hızlanmıyor ve torku düşüyor fakat devir saati yükseliyor ama hızlanamıyor
27 Şub 2025 #2 C cankaan_x Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 1 May 2012 Mesajlar 68 Tepkime puanı 8 Puanları 8 Yaş 38 Nasıl bir yokuştan bahsediyorsunuz? Çok dik ise manuele alıp deneyin.
27 Şub 2025 Konuyu Başlatan #3 B BurakB35 Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 27 Şub 2025 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Dik bir yokuş fakat devamlı çıktığım bir yokuş. Manuele alıp deneyeceğim
27 Şub 2025 #4 T turbo_j Kayıtlı Kullanıcı 43-Kütahya Katılım 1 Mar 2024 Mesajlar 347 Tepkime puanı 162 Puanları 43 BurakB35' Alıntı: Dik bir yokuş fakat devamlı çıktığım bir yokuş. Manuele alıp deneyeceğim Genişletmek için tıkla ... Hocam Şanzımanın Selenoid valflerine baktırın.
BurakB35' Alıntı: Dik bir yokuş fakat devamlı çıktığım bir yokuş. Manuele alıp deneyeceğim Genişletmek için tıkla ... Hocam Şanzımanın Selenoid valflerine baktırın.
27 Şub 2025 Konuyu Başlatan #5 B BurakB35 Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 27 Şub 2025 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 araç bir iki saat park halinde kaldıktan sonra düzeldi problemim ama tekrarlama ihtimali çok yüksek gibi hissettiriyor
araç bir iki saat park halinde kaldıktan sonra düzeldi problemim ama tekrarlama ihtimali çok yüksek gibi hissettiriyor
28 Şub 2025 Konuyu Başlatan #6 B BurakB35 Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 27 Şub 2025 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Fakat artık düz yolda da yapmaya başladı gaza aniden yüklendiğimde devir yükseliyor fakat arabam baya bi yükseldikten sonra hızlanmaya başlıyor
Fakat artık düz yolda da yapmaya başladı gaza aniden yüklendiğimde devir yükseliyor fakat arabam baya bi yükseldikten sonra hızlanmaya başlıyor
28 Şub 2025 Konuyu Başlatan #7 B BurakB35 Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 27 Şub 2025 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 cankaan_x' Alıntı: Nasıl bir yokuştan bahsediyorsunuz? Çok dik ise manuele alıp deneyin. Genişletmek için tıkla ... Dik yokuşta denemdim düm akşam fakat bir sorun çıkarmadı ama sabah düz yolda gelirkende aynı problemi çıkardı sanırım kavramadan kaynaklı
cankaan_x' Alıntı: Nasıl bir yokuştan bahsediyorsunuz? Çok dik ise manuele alıp deneyin. Genişletmek için tıkla ... Dik yokuşta denemdim düm akşam fakat bir sorun çıkarmadı ama sabah düz yolda gelirkende aynı problemi çıkardı sanırım kavramadan kaynaklı
28 Şub 2025 #8 Cemil Yönetici Başkan 34-İstanbul Katılım 2 Kas 2017 Mesajlar 4,499 Tepkime puanı 1,985 Puanları 113 Baskı balata veya Turbo ve aksamlarından olabilir...
28 Şub 2025 Konuyu Başlatan #9 B BurakB35 Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 27 Şub 2025 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Cemil' Alıntı: Baskı balata veya Turbo ve aksamlarından olabilir... Genişletmek için tıkla ... Ustanın bir tanesiyle konuştum, abi bunlarda baskı balata yok dsgler gibi dedi dizel otomatik olduğu için dedi egrden yapabilir dedi
Cemil' Alıntı: Baskı balata veya Turbo ve aksamlarından olabilir... Genişletmek için tıkla ... Ustanın bir tanesiyle konuştum, abi bunlarda baskı balata yok dsgler gibi dedi dizel otomatik olduğu için dedi egrden yapabilir dedi
28 Şub 2025 Konuyu Başlatan #10 B BurakB35 Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 27 Şub 2025 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Cemil' Alıntı: Baskı balata veya Turbo ve aksamlarından olabilir... Genişletmek için tıkla ... Egr nin tıkalı olması bana böyle bir problem yaşatırmı ?
Cemil' Alıntı: Baskı balata veya Turbo ve aksamlarından olabilir... Genişletmek için tıkla ... Egr nin tıkalı olması bana böyle bir problem yaşatırmı ?