Opel Astra mi ? yoksa Seat Leon mu?

yeni leonun satışında çok zorluk çıkacağını sanmıyorum epeyce tutulan bir oldu, bence ilerde satışta zorlanmazsın

valla leon benimde hep aklımı çelmiş bi arabadır hatta şu aralar ikinci ellerine bakıyorum fiyat olarak da fena değil ben olsam leon derdim..

arkadaslar leonda acayip şekilde görüş problemi var.çaprazı,arkayı hiç mi hiç göremiyorsun.motor konusunda leonu tercih ederim ancak seat ın 2.eli ölü.satarken cok zorluk çıkartıyor.aracın dikiz aynaları öyle bir yerleştirilmiş ki koltugu ne kadar kaldırsan göremiyorsun.altta kalmış resmen.arka camı çok küçük.zaten oradan hiç umut yok.aracın ön çaprazıda aynen 407 lerdeki gibi.hiç mi hiç görünmüyor.aracı aldıgımda beni bu kadar pişman ettirecekse ne gerek var.

Son düzenleme:
ben leon kullandım. 1.4 125 bg olanı. kullanmaz olaydım. 3-4 kere seata gidip geldim onun yüzünden. sonunda zor vazgeçtim yine ekstradan para harcamaktan. süper araba. şehir içinde sinek gibi vızır vızır gidiyor. seatın donanım seçenekleri de güzel. 2. elini takmamak lazım diye düşünüyorum. satılır gerçi ama zaten genelde bayiye verip yenisi alınıyor. vw de 1.4 motor 170 bg TSI motor var. bi de ona bakmak lazım :)

leon yeni astradan daha iyidir. 2. eline gelince seat kullanıcısı bellidir ancak astrayı her önüne gelen alabilir. bu biraz korku meselesi ve alısmıslık.

arkadaşlar benim astra var diye demiyorum ama bence sekil ve tip olarak opel astra h derim hatta g bile olabilir opelin iç dizaynı ve kaliteli malzemeler herkes tarafından bilinir yanee uzun lafın kısası opellllllllllllllllllllll

bu karşılaştırmada sadece motor olarak tercih sebebi olabilir bence leon ben çokkez bindim sürdüm ama bir astranın yerini tutabilecek bi araba değil ayrıca donanım ve opsiyon listesi olarak ezer astra leon u

arkadaşlar türkiyede yaşıyoruz kimse ikinci eli zayıf bir arabayı almak istemez kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın.en akıllıcası tabiki astra

Geri