ben 1 ay kadar önce astra sedan 1.3 enjoy elegans aldım. ilk başlarda sağ şeridin abonesi oldum. tabii sıfır araba olması nedeniyle ilk 1 ay içinde 4-5 kez servisin yolunu tuttum. önce bagaj kilidi kapanmamaya başladı. hemen garantiden değişelim denildi. kiid 1 hafta sonra geldi fakat ben bu forumdan bir kişininde aynı problemi yaşadığını okudum. sorun bagajdaki plastik takozları ayarlama ile geçti. sonrasında direksiyonun solundaki dğmelerde aldığımda mevcut olan işlevsizlik nedeniyle bu düğmeler değişti. 3. günde aracın altından garip sesler geldiğini farkettim. el freni kablosunun boşda olduğunu ve taktıklarını söylediler. sol arka park lambası nemlenme yaptı ve garantiden değişti. bir sabah göstergeler çalışmadı, airbag uyarısı kendiliğinden yandı bu arada farlarda kendi başına yanı verdi

düşünceli araba
sonra servis bir formatlayı verdi (aracda 110.versiyon yüklüymüş, 112. versiyonu yükledi)
sonrasında ise araba sanki şahlandı. artık sol şeridi rahat kullanabiliyorum. formattan sonra arabaya içim ısındı.
biraz uzun oldu kusura bakmayın