Uzun yolda bu istatistik normal geldi hocam bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aramıza hoşgeldiniz yunus Emre arkadaşımız size en yakın sürede yardımcı olacaktırMerhabalar,
Aranıza yeni katılarak yakıt tüketimi konusunda bilgilerinize başvurmak istedim.
Opel Astra 2015 Edition 1.6 Benzinli aracımı yeni aldım.
Yakıt tasarrufu yapmak isteğindeyim. Bunun için en uygun LPG kitini araştırıyorum.
Bana tavsiye bulunabileceğiniz LPG kiti var mıdır?
LPG sonucunda yakıt tasarrufu ne kadar oranda değişiyor bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
lpg bakımı yeni yapıldı bu arada kaçak kontrol yapıldı lpg kaynaklı bir durum olmadığı söylendi ve servise götürüp bir yazılım kontrolü yapılması gerekebilir dediler.2015 edisition 1.6 lpg amca oğlunda var onda prins marka lpg takılı candan mühendislikte afl ayarı yapılmış ve yakıt dahada düşmüş bende arayıp sordum ama landrenzoya afl yazılımı yokmuş ellerinde valla aracı aldığımdan beri şu yakıt olayı yüzünden hiç ısınamadım araca.Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Paylaştığınız değerlere göre bir sorun olduğunu söyleyebiliriz @zamliy85 Yılmaz bey LPG ile ilgili detaylı bir ayarlama yapılması gerekli gibi görünüyor. Detayları bekliyor olacağız geçmiş olsun.
Hala 50 TL ile 230 km yapabiliyor musunuz? Yanlış bir hesaplama gibi geldi bana.Bu hafta sonu Pazar günü sabah Tekirdağ Marmara Ereğlisi ne gittim..Araçta 3 kişi vardı ve bagaj boştu..Yaklaşık git-gel 230 km.yol yaptım..Araç 1 hafta kapının önünde yattığı için motor ısındıktan sonra oldukça agrasif davrandım..Hatta bazı ışıklarda 100 km hıza kaç saniyede çikarım diye dip gazla kalkış denemelerim oldu(3 kişi ile)malesef 14 sn den aşağı zor gibi Neyse motor ve filitreler(partikül filtresi)temizlensin vs.İlk (çok uzun olmasada)uzun yol denemem de çok fazla beni üzmedi..Bu arac ve sınıfına göre yeterli düzeyde bence..Hem konfor hem tepki hemde yakıt olarak..Sadece amortisörler gerçekten biraz sert..Belkide benim lastiklerden böyle bilemiyorum..Aracın ilk sahibinden kalma üzerinde daha önce duymadığım NFera Su1 marka 215/50/17 ve biraz eski yaz lastikleri var..Kış çıksın hemen değiştiricem..
Yakıt konusuna bir daha değenicem..Bu soğuk sayılacabilecek havada 3 kişi bagaj boş 230 km yer yer trafik Dur - Kalklar yaşadığım ve agrasif kullanıma göre bence iyi yaktı diyebilirim..
50 Tl yakıt ile 230 km yol..
Hesaplama Aracı Linki: https://www.hesaplamaci.com/arabam-ne-kadar-yakar-hesaplama
Sonuç:
Ekli dosyayı görüntüle 206