Sanırım şuan 60- 65 lira civarına aynı mesafe gidilir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı hocam bende 7.5 lt aşağı inmiyor kısa mesafede uzun yol kısmet olmadı dahaBenim aracım astra j 1.6 cdti 136hp manuel. Şehiriçi yoğun trafikte ve kısa mesafe kullanımlarında (ortalama 25km hızda) yakıt tüketimim klima açık 7.5 lt/100 km, pek dikkat etmem ekonomi yapmak için. Eğer dikkat edersem 6.5 litreleri görebiliyorum.
Uzun mesafede bu araba 2000 devir’de 116 km yapıyor ki bu çok iyi bir değer. Bu hız ile giderseniz 4,5 lt yakıyor.Aynı hocam bende 7.5 lt aşağı inmiyor kısa mesafede uzun yol kısmet olmadı daha
şuanda topkapı opel odaktayım yol testi 90 km hızla yapıldı.aracı test eden abimiz araçta bir sıkıntı olmadığını söyledi ama ben yine yazılım güncellemesini yaptıracam dedi.bir sıkıntı yoksa neden güncelleme yapıyorsun anlamadım yakıt tüketimini resimli birazdan paylaşacam 90 km hızda benzinde test yapıldı 50 km gidildi.50 km de 25 tl benzin tüketti.@zamliy85
Aracın benzindeki kondisyonunu test edin. Bir süre benzinde kullanın. Performans ve tüketim durumu benzinde normalse sorun kesine yakın bir ihtimalle LPG sistemindedir.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şuanda topkapı opel odaktayım yol testi 90 km hızla yapıldı.aracı test eden abimiz araçta bir sıkıntı olmadığını söyledi ama ben yine yazılım güncellemesini yaptıracam dedi.bir sıkıntı yoksa neden güncelleme yapıyorsun anlamadım yakıt tüketimini resimli birazdan paylaşacam 90 km hızda benzinde test yapıldı 50 km gidildi.50 km de 25 tl benzin tüketti.
şuanda topkapı opel odaktayım yol testi 90 km hızla yapıldı.aracı test eden abimiz araçta bir sıkıntı olmadığını söyledi ama ben yine yazılım güncellemesini yaptıracam dedi.bir sıkıntı yoksa neden güncelleme yapıyorsun anlamadım yakıt tüketimini resimli birazdan paylaşacam 90 km hızda benzinde test yapıldı 50 km gidildi.50 km de 25 tl benzin tüketti.
---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----
Ekli dosyayı görüntüle 1116---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----