Opel Astram-annem Ve Ben

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WorLdjoY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynı sorunu ben eşimle yaşıyorum, arkadaşım yapılacak tek şey ya zorla bi şekilde öğreteceksin yada arabayı satıp kurtulacaksın. Ama tavsiyem sürücü kurslarının pistlerinde öğretmen. Hem kendine, hem arabana hemde çevreye daha az zarar vermiş olursun.

üstad devirli arabanın tek zorluğu vardır o da kalkış. ya çok bağırtılarak kaldırılır acemiyken yada az gaz verip stop ettirilir.

yapıcak bişi yok öğreteceksin. eminim ki daha eski model basit aksamlı arabalarda daha çabuk öğrenecek. imkanınız varsa bi tane alın. yoksa da dediğim gibi öğreteceksin annene. ama onun anlayacağı dilde öğret. yani, gaza bastıktan 1 sn sonra ayağını yawaş yawaş debriyajdan çek veya devir saati 1500 - 2000 arasındayken debriyajı yawaşça bırak filan gibi cümleler kurabilirsin.
Ve kullanırken sakın karışma eli ayağı dolaşır mazallah.

eğer bunları deneyip te gene başarısız oluosan büyük cidiyetle söylüorum komşunun annesini yada aileden bi anne al :) en kestirme öğretim şekli bu olsa gerek. kadınlar birbirlerini çok kıskanırlar çünkü =)

üstad devirli arabanın tek zorluğu vardır o da kalkış. ya çok bağırtılarak kaldırılır acemiyken yada az gaz verip stop ettirilir.

yapıcak bişi yok öğreteceksin. eminim ki daha eski model basit aksamlı arabalarda daha çabuk öğrenecek. imkanınız varsa bi tane alın. yoksa da dediğim gibi öğreteceksin annene. ama onun anlayacağı dilde öğret. yani, gaza bastıktan 1 sn sonra ayağını yawaş yawaş debriyajdan çek veya devir saati 1500 - 2000 arasındayken debriyajı yawaşça bırak filan gibi cümleler kurabilirsin.
Ve kullanırken sakın karışma eli ayağı dolaşır mazallah.

eğer bunları deneyip te gene başarısız oluosan büyük cidiyetle söylüorum komşunun annesini yada aileden bi anne al :) en kestirme öğretim şekli bu olsa gerek. kadınlar birbirlerini çok kıskanırlar çünkü =)

yaırnda bunu deneyelim :)

sürücü kurslarından destek almak en iyisi bence
hem profesyonel bir hocadan öğrenmiş olur hemde ilk aşamalarda aracınız zarar görmez...

araba kullanmak sadece kaldırıp götürmek değil komplike bi iş profesyonel destek lazım bence....

araba kullanmak sakın kafayla kullanmak gıbı bır sey yanı yerınden oynatmanın yada park etmenın yokusta kaldırmanın bır kabılıyet olması lazım bende sen orabayı sat annende kullanıcaksa bence oromatık araba alın derım yanı hem rahat kullnır hemde problem olmaz saygılar

sen kimseyi dinleme öğret annene allah gecinden versin bir şey olursa annene üzülürsün neden dünya malına önem verdim diye boş ver dünya malını

çok profesyonel bayan hocalar var onlarla daha rahat irtibat kuracagından çok güzel ögrenir

arabayı haşat edip anneme verirdim sonrada onun elinde bozulmuş gibi aaa naptın bak derdim servis 400-500 abartıp 700 istiyor derdim! Sonra zaten bidaha binmiyorlar! Tecrübeyle sabit güven bu kardeşine!.. :D

Geri