- Konuyu Başlatan
İlk sahibi misin?
Hayır İlk sahibi değilim. Haziran 2011'de aldım. Aldığımda böle birşey yoktu tabi.Bende Çok şaşırdım. Şu anda ne yapmam gerekiyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk sahibi misin?
2. el aldıysanız arkadaşlarında dediği gibi kaza sırasında airbag açılmış masraflı olmasın diyede tekrar kaplanmış olabilir burada sorun tekrar kaplanmasında değil airbagleri toplanıp konulduğumu yoksa sistemin değiştiğimi önemi...
Bir yetkili servise yada tech2si olan iyi özel bir servise gidin öncelikle orada size kaplama olup olmadığını söylerler daha sonra tech2 konroluyle bi airbaglere baksınlar bazen insanlar airbag lambası yanmasın diye göstergeden paralel bile çekebiliyor
Öncelikle aracınızı sorgulatın, bakın sizden önce kazası var mı. http://www.otokontrol5664.com/ sitesinden ücretli sorgulayabilirsiniz.
Sigorta veya Kaskodan bir taraf yaptırmadıysa kaza gözükmeyebilir. Büyük ihtimal bu kaplama kasko, sigorta işi değildir zaten. Airbag ışığını ve tech2 yi devre ile kandırıyorlar. İçinde devre olup olmadığını anlamak için fiziksel olarak kontrol edilmeli. Ayrıca airbag mevcut olsa dahi, o kaplama varken açıp açmayacağını kimse net olarak söyleyemeyebilir. O bölümün Nasıl kaplandığı da önemli.
Konsolda kaplama olduğu bir gerçek. Belki hoşuna gittiğinden yapmıştır, belki parfüm yanığı olmuştur, belki de airbag dir. Servise gitmeden öğrenmeniz zor.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=86474
Yukarıdaki verdiğim linki bir incelermisiniz ? Böyle bir kazada airbag açılması gerekirmiydi sizce ? Çünkü Açılmadı.
Hayır!
Hımmm anladım.Yani Kısaca , Sorun benim tahmin ettiğimden daha büyük. Aklıma takılan Şu 1 Senedir hiçbişey olmadıda , sabah kalkıp arabama bindiğimde ne olduda bu oldu. Onu anlayamadım.Şaşkınlık içerisindeyim....
Havalar ısındı güneş alan yerdeki kavisli bölümün kaplaması kabarmış.
Yani Kısacası Servise Gidilcek Göğüs sökülüp tekrar kaplama yapılcak bu mudur ? Eğer Buysa Tahmini bana ne kadar'a mal olur bu iş ?
Yarın Müsait bir zamanda gideyim bari Servise...