Opel Astra'mın Göğsü Kabardı ! :)

2. el aldıysanız arkadaşlarında dediği gibi kaza sırasında airbag açılmış masraflı olmasın diyede tekrar kaplanmış olabilir burada sorun tekrar kaplanmasında değil airbagleri toplanıp konulduğumu yoksa sistemin değiştiğimi önemi...

Bir yetkili servise yada tech2si olan iyi özel bir servise gidin öncelikle orada size kaplama olup olmadığını söylerler daha sonra tech2 konroluyle bi airbaglere baksınlar bazen insanlar airbag lambası yanmasın diye göstergeden paralel bile çekebiliyor

2. el aldıysanız arkadaşlarında dediği gibi kaza sırasında airbag açılmış masraflı olmasın diyede tekrar kaplanmış olabilir burada sorun tekrar kaplanmasında değil airbagleri toplanıp konulduğumu yoksa sistemin değiştiğimi önemi...

Bir yetkili servise yada tech2si olan iyi özel bir servise gidin öncelikle orada size kaplama olup olmadığını söylerler daha sonra tech2 konroluyle bi airbaglere baksınlar bazen insanlar airbag lambası yanmasın diye göstergeden paralel bile çekebiliyor

Durum Bu kadar ciddi olabilir diyorsun yani. Vay bee moralim daha beter bozuldu şimdi. Yarın sabah soluğu Özel Opel Servisinde alacağım....

Öncelikle aracınızı sorgulatın, bakın sizden önce kazası var mı. http://www.otokontrol5664.com/ sitesinden ücretli sorgulayabilirsiniz.

Sigorta veya Kaskodan bir taraf yaptırmadıysa kaza gözükmeyebilir. Büyük ihtimal bu kaplama kasko, sigorta işi değildir zaten. Airbag ışığını ve tech2 yi devre ile kandırıyorlar. İçinde devre olup olmadığını anlamak için fiziksel olarak kontrol edilmeli. Ayrıca airbag mevcut olsa dahi, o kaplama varken açıp açmayacağını kimse net olarak söyleyemeyebilir. O bölümün Nasıl kaplandığı da önemli.

Konsolda kaplama olduğu bir gerçek. Belki hoşuna gittiğinden yapmıştır, belki parfüm yanığı olmuştur, belki de airbag dir. Servise gitmeden öğrenmeniz zor.

Öncelikle aracınızı sorgulatın, bakın sizden önce kazası var mı. http://www.otokontrol5664.com/ sitesinden ücretli sorgulayabilirsiniz.

Sigorta veya Kaskodan bir taraf yaptırmadıysa kaza gözükmeyebilir. Büyük ihtimal bu kaplama kasko, sigorta işi değildir zaten. Airbag ışığını ve tech2 yi devre ile kandırıyorlar. İçinde devre olup olmadığını anlamak için fiziksel olarak kontrol edilmeli. Ayrıca airbag mevcut olsa dahi, o kaplama varken açıp açmayacağını kimse net olarak söyleyemeyebilir. O bölümün Nasıl kaplandığı da önemli.

Konsolda kaplama olduğu bir gerçek. Belki hoşuna gittiğinden yapmıştır, belki parfüm yanığı olmuştur, belki de airbag dir. Servise gitmeden öğrenmeniz zor.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=86474

Yukarıdaki verdiğim linki bir incelermisiniz ? Böyle bir kazada airbag açılması gerekirmiydi sizce ? Çünkü Açılmadı.

Hımmm anladım.Yani Kısaca , Sorun benim tahmin ettiğimden daha büyük. Aklıma takılan Şu 1 Senedir hiçbişey olmadıda , sabah kalkıp arabama bindiğimde ne olduda bu oldu. Onu anlayamadım.Şaşkınlık içerisindeyim....

Havalar ısındı güneş alan yerdeki kavisli bölümün kaplaması kabarmış.

Havalar ısındı güneş alan yerdeki kavisli bölümün kaplaması kabarmış.

Yani Kısacası Servise Gidilcek Göğüs sökülüp tekrar kaplama yapılcak bu mudur ? Eğer Buysa Tahmini bana ne kadar'a mal olur bu iş ?
Yarın Müsait bir zamanda gideyim bari Servise...

Yani Kısacası Servise Gidilcek Göğüs sökülüp tekrar kaplama yapılcak bu mudur ? Eğer Buysa Tahmini bana ne kadar'a mal olur bu iş ?
Yarın Müsait bir zamanda gideyim bari Servise...

Gögüsün değişmesi gerekir, servis kaplamaz.
Anlayamadınız sanırsam ama açıklayalım tekrar.
Gögüste kaplama standart da olmaz.
Servis kaplamaz.
Şu an Airbag var mı bilinmez.
Varsa kaplama nedeni ile kaza anında açılır mı bilinmez.
Airbag açacak kadar büyük hasar aldıysa eğer nasıl ve ne şekilde toplandı bakılması gerek. Sizin kazanız solda sıfır, airbag öyle küçük hasarda açılmaz.,

Komple konsol çok pahalıdır, Sizde gidip bir airbag tamircisinde ya kabaran yere bir formül bulduracaksınız, yada komple tekrar kaplatacaksınız. Original biçimde yükseğe çıkar.

Geri