Maşallah forumda bilende, bilmeyende fikir vermiş. Poliüretan malzemeye su kaçtığı için kalktığını bile söyleyen olmuş. Sevgili arkadaşım; Senin problemin üzerine sürülen sıvılarla ilgisi yok. Bu tamamen ve çok net bir üretim hatası. Tamiri mümkün. Fakat sorun şu; Bu olay çok nadir rastlanan bir olay olduğu için tamir eden birisini bulman da çok zor. Kimse riske girmek istemez. Araç kendimin olsa ben göğsü söküp kendime göre tamir edebilirdim. Size önerebileceğim çözüm şöyle olur; 1- Önce tamirini edebilecek birisini bulmaya çalışın.
2- Eğer bulamaz iseniz. o kısma tutkal şırınga etmelisiniz. Ancak her söylenen tutkal olmaması gerekiyor. Genleşme yapmayacak, Thermoset özellikte ve Isı ile polimerizasyon yapacak. Sertleştiğinde ise cam gibi sert olmayacak. Kimya firmalarında internetten ararsanız bulabilirsiniz. Isı ile olması gerekir çünkü kavisli formu uzun süre stabil tutamazsınız. Şırınga ile boşluğun tamamına yayılacak şekilde zerkettikten sonra Bildiğiniz ütü vb ürünle ile yakmayacak şekilde düşük ısıda hafif dokunuşlarla kabaran yerlerde gezdirerek çözüm bulabilirsiniz.