Opel Astra'mın Göğsü Kabardı ! :)

arkadaşlar o göğüs orjinal, kimse o göğüsü o kadar stabil kaplayamaz,

tamir olur ama astarı yüzünden pahalıya gelir, vede birebir orjinal kalitede olmaz, iyi bir deri ustası kavis kısımları dikişli olacak şekilde kaliteli bir deri ile kaplayabilir ama değmez.

tamamen şanssızlık, üretim sırasında yapıştırıcının ya sonuna denkgelmiş yada makine o kısma iyi atamamış, bence küçük bir üretim hatası

ama opel yada herhangi bir firma bunu asla kabul etmez

bakın siz varsayım yapıyorsunuz, ben tecrübemle yorum yapıyorum, şu anda 2002 clio var arkadaşımda oda aynı şekilde aynı yerden attı.

Üretim hatası olduğunu düşünüyorum bende.Ben olsam ne olur ne olmaz diye airbagleri kontrol ettirir, sonrasında şırınga ve esnek yapıştırıcı ile elimden geldiği kadar orayı tamir etmeye çalışırdım....

Dostum sen burda yazılanlarla hiç aklını bulandırma git güzel güzel servisine baksınlar incelesinler eğer çıkan sonuç aracın orjinal fab. parçası ise üzerinde oynama kaplama yapılmadıysa zaten OPEL sattığı araçlara 2 yıl mekanik 11 yıl kaporta garantisi veriyor OPEL'i çoğu kişi her ne kadar kötülese bile OPEL diğer XXX markalar gibi deildir her zaman sattığı aracın arkasında durur ve üretim hatası ise Direk deiştirirler ve cebinden 1 kuruş bile çıkmaz. Ben opele 2 tanesi 2008 1 tanesi 2007 model olan toplam 3 tane astra h götürdüm direksiyon airbag sargısından kaynaklanan bi sorundan dolayı kornaya basında korna çalması yerine typin sesini açıyordu korna çalmıyordu 3 ünüde bu sorundan götürdüm 3 ündede bana ücretsiz parça değişimi ve ücretsiz bakım yapıp aracımı teslim ettiler emin ol sanada aynı şekilde davranacaklardır..

yolcu tarafı olsa bende airbag diyeceğim ama sürücü koltuğu. zaten sürücü airbag açılsa direksiyon gidiyor. üretim hatasıdır yada bir kimyasal madde yüzünden bu hale gelmiştir...

Bana kalırsa o göğüs orjinal. Ancak ön göğüsün komple karşıdan çekilmiş bir fotosu olsa daha kesin bir şeyler söylenebilir.

Bu firmanın sitesindeki 407'nin ön kaplamasına dikkat ederseniz zaten sonradan yapıldığı çok bariz belli oluyor. Yani orjinal ile sonradan yapılanı "göz" ile rahatlıkla ayrılabilecek detay farkları mevcut.

bakın siz varsayım yapıyorsunuz, ben tecrübemle yorum yapıyorum, şu anda 2002 clio var arkadaşımda oda aynı şekilde aynı yerden attı.
Arkadaşıma katılıyorum. Tecrübe her şeyden önce gelir. Bende bu yüzden yorum yaptım. Sonucu merak ettim. İnşallah burada sonucu paylaşırsanız memnun olurum.

allah yardimcisi olsun ben o kabarmayi gorsem hayatta almam arabayi tecrube mecrube hikaye sut yogurt misali o yuzden allah yardim etsin arkadasa :(

Biz kendi kendimize konuşuyoruz. Araç sahibi ortaya resim koydu millet birbirine girdi.

Fakat daha yazı yazmadı. Sonuç bekleniyor.

araç sahibi bilgi almak istemiş konu dağılmış arkadaşlar birbirine yorum yapmaya başlamış.opelim böyle olmamalı sonucta bilgi paylaşımı yapılıyor dogruda olsa yanlıs da olsa..umarım arac sahibi en az masrafla kurtarır bu konuda pek bilgim yok diyeceğim teksey bu olur.saygılar

İlk hali ;

5.jpg

Yapıldıktan sonra ;

6.jpg

Araç opel değil sanırım ancak İlk hlainde kabarcık olan yer birebir aynı.. Şüphe uyandırıyor. sanki kaza geçirmiş,sonra kaplatmışlar gibi geldi bana :( Resimde de göründüğü gibi tekrar yapılabiliyor.

Geri