bariz belli kaplama oldugu resim yeterli kaza var demesine gerek yoktu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum işin özü biz yanıldık, çıktık neden belirtip delikanlı gibi özür diledik, ortada morarma filan yok, bu forum paylaşım yeri, kimse morartmak morarmak için gelmiyor buraya, lütfen delikanlı gibi yorumlar yapalım.
farklı bir konudada sen platinyum diye bir element uydurmuştun, kimyager olduğunu söylemiştin
tükrçesi platin, ingilizcesi platinum, ben bunu sana söylediğimde, halk ağzı, olcak o kadar, kimyager değiliz demiştin, ben sana morardınmı diye tahrik edici sözler kullandım mı?
ben hata yaptım çıktım delikanlı gibi özür diledim
sen hata yaptın, halk ağzı, olcak o kadar, kimyager değiliz (kimyagerim yazmışsın) diyorsun
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=87221&page=3 konuda budur.
elbet bilen de bilmeyen de elinden geldiğince durumu vehametine nazaran bilgi verip bir yardımcı olmak istemiş..forum burası,akıl akıldan üstündür hesabı her fikir iyi niyete bakılarak değerlidir kanımca..
söz konusu araca gelecek olursak,ben arkadaşın airbagleri patlamış bir arca sahip olduğunu düşünüyorum..uygun benzer bir malzeme ile de göğsü kaplamışlar sanki..fikir sahibi olmak için yakından incelemek gerek.
Kendi iletimden alıntı yapmakta varmış kaderde demiştim o göğüs kaplama,airbagler patlamış diye..sakalımız yok ki sözümüz dinlensin
arkadaşa da geçmiş olsun..sorun bilindiğine göre bi şekilde çözülür artık..opellerde en büyük problem sorunun tespitidir genelde.bulunduktan sonra çok para da gitse çözülür.geçmiş olsun tekrar..
Arkadaşlar Tekrardan Merhaba
Antalya İle İrtibat Kuruldu. Buradaki Opel Yetkili servisi aracılığı ile 11.06.2012 Tarihine Antalyadan randevu alındı. Göğüs Komple sökülüyor ve Kargolama yöntemi ile antalyaya gönderilecek. Haftasonuna kadarda araç tamamlanmış olur şeklinde bilgi aldım.
NOT : Benden Önceki Sahibi Araçla Kaza Yapmış Tüm Ön Airbag'ler patlamış.Yerine yenileri takılmış ve göğüs antalyada kaplanmış.
Bu kadar sıkıntının üst üste gelmesi acaba bu arabayı bir an önce elden çıkarsammı diye düşündürdü beni sizler ne dersiniz ?
gerçi iş işten geçmiş ama aracı alırken eski sahibi araç kazasız mı dedi size. ayrıca expertiz yaptırmadanmı aldınız aracı. bu durum sonunda eski sahibiyle irtibat kurdunuzmu??