Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MAŞALLAH hikayesi ve süreçleri çok tatlı güzel bir şekilde ilerlemiş araç çok temiz göğüslüğün temizliği felan mükemmel gereken özenide gösteriyosun tebrik ederim gönlünce kazasız belasız binmen dileğimle :rakir:
MAŞALLAH hikayesi ve süreçleri çok tatlı güzel bir şekilde ilerlemiş araç çok temiz göğüslüğün temizliği felan mükemmel gereken özenide gösteriyosun tebrik ederim gönlünce kazasız belasız binmen dileğimle :rakir:
Şimdiye kadar çok şükür takılan olmadı. Zaten takılsa da vergisini öder çekerim diye düşünüyorum her halûkârda daha uyguna geliyor üstelik de bulunamayan bir parça ise... Mesela burada bulunmayan momo üretimi Opel Speedster direksiyon simidi için servis 2500TL fiyat vermişti ben ingiltereden sıfırını kargo dahil 385TL'ye aldım. Aynı direksiyonu Lotus, Elise modelinde kullanıyor.
Uzun zamandır aklımda olan kapı kollarını makyajlı olan yeni tiplerle değiştirme işini bu gün hallettim. Direksiyon simidine de ufak bir dokunuş yaptım...
Önce direksiyon montaj vidalarını M5 yerine M6'ya çevirdim böylece daha sağlam oldu.
Böyle iken
Böyle oldu. Ortaya vauxhall logosu yapıcam en yazkın zamanda...
Bu arada VX220 direksiyon simidim geldi üzerinde ufak tefek çalışmalarımız var onlar bittikten sonra ona geçicem...
Eski kapı kolları bu şekildeydi...
Yeni tip kapı kolları. Boya öncesi...
Boya sonrası ve temizlik...
Montaj sonrası son durum.. Montaj sırasında kimse olmadığı için fotoğraf da yok
Abi allah kaza bela vermesin...hayırlı uğurlu olsun emek verdiğin güzel bir araç bir gün yakından görmek isterim... Ümraniyede oturuyorum..Autoart kyosho 1.18 ve 1.43 ölçekte modellerim var bnmde.
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle suat abi..Aracınız kendini her profilden gösteriyor..Özellikle son resimlerde korku filminden kareler izlemiş gibi oldum o ne resimler o ne araçtır öyle? Biraz con con tanımlama olacak ama Dehşet duruyor