Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
21 Yıllık Orjinal ısıtmalı Deri Salona geçiş )) Günümüz araçların deri salonlar 20 küsür yıl dayanabilecek mi merak ediyorum. Boşuna dememişler ne varsa eskilerde var diye....
Gece 12'de başlayıp 03'e kadar iki aracın içini değiştirdik
UT firması uzun bir süre önce kalıplarını AA'satmıştı ve bu firmanın ürettiği modelleri bulmak artık çok ama çok zor. Calibra DTM serisi de bu şekilde ender modellerden bir tanesi. DC kolleksiyoncusu olarak modeli uzun zamandır almak istiyordum hatta Calibra sahibi olmadan önce de almak istiyordum ama bulamıyordum ben de Calibra sahibi olduktan sonra artık gözümü karartıp eBaydan araştırdıktan sonra modeli satın aldım. 1 ayda gelse de geldi sonunda
Araba cok iyi durumdaydi mukemmel duruma geldi, hem maddi hemde manevi (ki onemli olani manevi) degeri cok artti calibranin masallah valla gun gectikce hayran kalmamak icten degil ama keske direksyonu daha orjinale yakin bisey yapsaydin