Corsa otomatik olduğu için manuel 1,6 astra ile yakın tüketim değerleri vardır.
Bütçeniz ancak buna el veriyorsa bence Edition üzerine düşünebilirsiniz Corsa yerine. Araç o fiyata göre çok çok iyi bir araç ayrıca da çok yakışıklı. Sac jant bile olsa çelik jant havası verilmiş 5 kol 17 jant çok güzel bir ayrıntı ve bildiğim kadarıyla hiç bir markada yok. 37 Corsa yerine 39 Astra daha üst sınıf ve çok göz alıcı bir araç. İlerde maddi durum el verdiğinde sadece 4 tane 17 jant takarsınız lastik almaya gerek olmadığından çok pahalı olmaz aracın görselini de geliştirme şansınız olur fabrika çıkış ebata sadık kalarak. Keza araçta sis farı yok ama sinyaller aynı yerde olduğundan görüntü olarak orada siyah bir plastik görmezsiniz sis farı olan araçla aynı görünüm. Velhasıl bence ekonomik ama verdiğiniz paraya göre çok güzel bir araç almış olursunuz hem de güvenlik yüksek donanımla aynı. Bu Opelin en güzel yanı 50 küsür verip ESP siz Golf satan VW Doğuşu düşününce
Ben de Edition diye yola çıkmışken bayide Enjoy siparişi vermiş daha sonra da Sport a değiştirmiştim siparşimi. Dikkat edin kendinizi Sporta binerken bulmayın special_Yeah
Ay sonu gibi gittiyseniz bayiye biraz yoğunluk teslimat filan olmuştur. şimdi aybaşı bir kere daha deneyin isterseniz. İstanbuldaysanız özel msj atın sizi benim aldığım bayiye yönlendireyim. Bu arada istanbulda en iyi fiyatı alabildiğim bayi bu olmuştu size de fiyatta yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum.
Auris 1,33 demişsiniz. Ben de Auris 1,4 dizelden dönüp Astra aldım fena araç değil ama şunu söyliyeyim 1,33 araca binip 1,6 vergisi vermek hoş bir duygu değil bence. 1,33 Türkiye şartlarında iyi bir seçim değil