Ynt: Opel.com da Astra J Edition 39.900... (Bayiden fiyat almadım)
birde cam cıtası takmış. sende ilerde boyle ufak degişiklikler yapabilirsin
birde cam cıtası takmış. sende ilerde boyle ufak degişiklikler yapabilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dinojasie link' Alıntı:birde cam cıtası takmış. sende ilerde boyle ufak degişiklikler yapabilirsin
kaanrevan link' Alıntı:Hocam teşekkür ediyorum. Jantlar aynen böyle tamamdır. Güzel duruyor. Kötü durmuyor yani. Önemli olan da buydu. Bazı yabancı sitelerde gerçekten edition modellerde berbat jantlar vardı. Aman dedim inşallah öyle degildir. Öyle değil gibi sanırım. Ayrıca bugün aracta dikkatimi çekti, eşim ve ben pek iri yarı insanlar değiliz, zaten corsadan devam etmek isteyişimiz ondandı ama düşünmeden astra j dedik. Ancak koltuk biraz aşağıdamıydı yoksa bu araçlarda mı öyle bilmiyorum, arabanın önünü tam göremedik gibi. Biraz koltuk aşağıda da olmuş olabilir ayarı. Yani koltuk yükseklik ayarı vardır değil mi bunlarda? Böyle bir problem yoktur inşallah.
sürüş zevki farklılığı yoktur sadece koltuk ve direksiyon diğer modellere göre biraz daha kalitesi düşük amakaanrevan link' Alıntı:bugün araca bakmaya gittik ancak anlaştığım yerden farklı ilde olduğum için sanki almamış gibi bindik araçlara. GTC yi boşver. Ancak sportlar vardı onların koltuklar farklıydı. Edition yoktu. Bir tane enjoy bulduk bindik baktık. Dış görünüş olarak sadece sis farları ve jantlar mı var acaba?
Ayrıca sürüş zevki dediğimiz şey nedir? Sürüş zevki farkı varmıdır editionla enjoy arasında çok fazla? Örn direksiyon sertliği debriyaj sertliği ne biliyim yani... Edition olan hiç arkadaş yok mu acaba forumda?
HaKaN link' Alıntı:sürüş zevki farklılığı yoktur sadece koltuk ve direksiyon diğer modellere göre biraz daha kalitesi düşük ama
corsa'dan çok daha kaliteli bir araç kesinlikle ama sürüş özellikleri ve dinamikleri bakımından diğer modeller ile
farkı olacağını sanmam ama almadan önce içinize sinmesi açısından mümkün mertebede bir aracı test edin
yok biz sıkılmayız neden sıkılalım, zaten burada paylaşımımız bu araç üzerinekaanrevan link' Alıntı:Hakan hocam sıkıntı burda zaten. Test etmem için Çorluda Edition yok, zaten almak istesek de 2 ay da anca gelirmiş bu bir. Diğer modellerin hepsi bugün tekrar gittiğim de gördüm ki satılmış. Test aracı zaten yok diyorlar. Sorular şaka gibi demiş arkadaş ondan zaten şaka gibi. Aracı alıyorum ama inanın Opelin adına güvenerek alıyorum. Edition modeli şuan anlaştığım istanbuldaki bayidede yoktu işin kötüsü. Yani ne biliyim durum böyle olunca sorular biraz güldürebiliyor. En iyisi daha fazla sormadan araca bindikten sonra anlatmak olacak arkadaşlar sıkmayalım. Opel Astra J sabırsızlandırıyor insanı. Hayırlısı ile bineriz inş.
kaanrevan link' Alıntı:Hakan hocam sıkıntı burda zaten. Test etmem için Çorluda Edition yok, zaten almak istesek de 2 ay da anca gelirmiş bu bir. Diğer modellerin hepsi bugün tekrar gittiğim de gördüm ki satılmış. Test aracı zaten yok diyorlar. Sorular şaka gibi demiş arkadaş ondan zaten şaka gibi. Aracı alıyorum ama inanın Opelin adına güvenerek alıyorum. Edition modeli şuan anlaştığım istanbuldaki bayidede yoktu işin kötüsü. Yani ne biliyim durum böyle olunca sorular biraz güldürebiliyor. En iyisi daha fazla sormadan araca bindikten sonra anlatmak olacak arkadaşlar sıkmayalım. Opel Astra J sabırsızlandırıyor insanı. Hayırlısı ile bineriz inş.
dinojasie link' Alıntı:ya kusura bakma. Dalga geçmek için şaka gibi demedim. Kırdıysam özür dilerim. Sorularına dikkat edersen cevap vermeye calıştım. Ama bazı soruların cevapları opel ana sayfasında da yazıyor edition modelinde. ayrıca satış danışmanı sorularınıza hiç ilgilenmemiş anlaşılan. Ancak burası bilgi paylaşım formu. Sizin sorularınız ile dalga geçme gibi bir lüksüm olamaz. Tekrar yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.