- Konuyu Başlatan
Anadolu yakasindaysan yardimci olurum.
Avrupa yakasının kıytı köşesindeyim beylikdüzünde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anadolu yakasindaysan yardimci olurum.
Eyvah eyvahAvrupa yakasının kıytı köşesindeyim beylikdüzünde
Eyvah eyvah
Yine de bu tarafa gecersen ulasabilirsin
Benimde böyle bir yapım var. Herkesin kullandığı klasik hareketleri yapamıyorum. Tecrübe edersin yakında zaten. Şimdi senin post amacına gelirsek özellikle ikinci el araç kullanıyorsam servis takıntısı yapmak yerine işini iyi yapan bir usta bulur gerek internet gerek temiz çıkma parçalardan faydalanıp problemli parçaları yenilerdim.Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim. Kullanıcı adını gördüğümde bu tür bi yorum yaptığını tahmin ettim. Aracı alan değilim test eden değilim. Buradaki amacım aracın sorunlarına yönelik çözüm arayışı. Geçmişe yönelik ah vah keşke expertiz yapılsaydı demek değil.
oyle bır eyvah eyvah geldıkı sanırsın bırı karsta bırı ızmırde gozunu seveyım ızmırın en uzak noktası arabayla 40 dak otobusle 1.5 saat
bence yaptır satma derım genede karar senın her ıkıncı el aracta sonucta bu para 300 aşagı 500 yukarı gıdıcek yaptr sen bıl yaptıgını bakım zamanını kullandıgın malzemeyı ustayı...
Bence ucuz olursa yaptır kullan belki yine kötü arabaya denk geleceksin hiç değilse bu Arabanın durumunu biliyorsun.bi de neden Doblo falan almadınız hem daha ucuz olur bu meretler.
Benimde böyle bir yapım var. Herkesin kullandığı klasik hareketleri yapamıyorum. Tecrübe edersin yakında zaten. Şimdi senin post amacına gelirsek özellikle ikinci el araç kullanıyorsam servis takıntısı yapmak yerine işini iyi yapan bir usta bulur gerek internet gerek temiz çıkma parçalardan faydalanıp problemli parçaları yenilerdim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim için alındı araç güzel planlarımız vardı birazda kaliteli olsun istiyoduk aslında binek araç niyetine aldık hususi kullanıyoruz 4 tane de köpeğimiz var her bakımdan kullanışlı olduğu için combo tercih ettik. Ekspertiz yapılöadan alındı araç usta lifte kaldırınca adamın kafasına yağ damlıyordu aceleye geldiği için böyle oldu ehliyet var heves var araba yok olduda bitti ye geldi araba tecrübe oldu binevi ama dediğiniz gibi aracın ne olduğunu biliyoruz artık. 6500 tlnin altından kalkanayız ama direksyon kutusu hariç sanayiden 1500 gibi bir fiyat çıkarsa olabilir. Sanayiden fiyat topladıktan sonra son kararımızı vericez ama şuan tamir yolu daha mantıklı gelmeye başladı. Odak taki usta çünkü fiyata balata temizleme spreyini bile eklemiş listeye