opel combo ile 1800 km devr-i türkiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iberay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iberay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
108 litre normal dizel tükettim.öğretmenlik yaptığım doğubayazıttan muğla yatağan'a geldim.Karşılaştığım tek sorun Erzincanda önüme bir kaya yuvarlanması oldu.Verilmiş sadakam varmış.Kıl payı kurtardım.LÜtfen dikkatli olun.

geçmiş olsun.tekrar görmezsiniz umarım.ortalama 20 Ykr gibi bir rakama geliyor galiba.standartlara uygun sanırım.

teşekürler. bir de akşehirden sonra bağkonak'a saptım.kestirme dedim ama hiç tavsi
moz-screenshot.jpg
ye etmem.türkiyenin en sarp yolu galiba.can boğazda geldim.

Ben bahsettiğiniz bağkonakdan çok fazla geçerim.Çünkü gördünüzmü bilmiyorum bağkonağın ilerisinde şarkikaraağaç var ben oralıyım.Hatta cumartesi günü yine geçtim:D

geçmiş olsun Allah korumuş...

Aman dikkat...

Yollarında önlem alınması gerekirken ''Dikkat taş düşebilir'' yazılı levhaların önlem olarak alındığı bir ulkedeyiz. Önce kendimizi emnyete alalım . Muğla da guzel yerdir şimdi .İyi tatiller.

Ben bahsettiğiniz bağkonakdan çok fazla geçerim.Çünkü gördünüzmü bilmiyorum bağkonağın ilerisinde şarkikaraağaç var ben oralıyım.Hatta cumartesi günü yine geçtim:D

Ben Akşehir'den aşağı indim.yani Şarkikaraağacı görmedim.Bağkonak benim için ayrı bir heyecan oldu.Bu arada bu ilkkez bu kadar uzun yol gittim.

aracınızı ya çok devirsiz kullanmışsınız yada gazı sonuna kadar köklemişsiniz
çok yakmış normalde uzun yolda 135-145 arası yakması lazım

Geri