opel combo ile 1800 km devr-i türkiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iberay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben Akşehir'den aşağı indim.yani Şarkikaraağacı görmedim.Bağkonak benim için ayrı bir heyecan oldu.Bu arada bu ilkkez bu kadar uzun yol gittim.

Bağkonak aslında çok sakin güvenli:D bir yerdir.Acaba sizde neden böyle bi izlenim bıraktı:D

normal mazotlamı?

Bağkonak aslında çok sakin güvenli:D bir yerdir.Acaba sizde neden böyle bi izlenim bıraktı:D
Bağkonak güzel bir yer.Ama Akşehirden Bağkonağa gelmek normal olmadı.Aradaki yol dar ve yüksek rakımlı.Aslında herşey navigasyonumun bozulması ile başladı.El haritası ile yol ararken oraları da görmüş oldum.Neyse tecrube kazandım.:)

öncelikle geçmiş olsun.. yakıt tüketimi ortalaması güzel gerçekten.. yol epey uzun ama, yalnızmıydınız? bi süreden sonra çok sıkılıyor insan :)

aracınızı ya çok devirsiz kullanmışsınız yada gazı sonuna kadar köklemişsiniz
çok yakmış normalde uzun yolda 135-145 arası yakması lazım
abim dediğin değerlere fabrika verileri ulaşır.1800 km yol bitmez bikere.Yani biterde nasıl biter tahmin edin.135-145 değerleri lira olarak değil hız olarak baya gördüm.Bu arada rampalarda 130 hp lik Taransportlar(helal olsun hakkını yemeyelim.) dışında geçemediğim hafif ticari olmadı:hıh:.Combomu seviyorum.:)

Son düzenleme:
Geri