..:.:.::Opel Corsa 1.0 Garage::.:.:..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0mercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya kabaca 50 tl lık benzin ile 220-230 km gidiyorum, sizde nasıldır

Anti-LPG :) Benzin ile.

İlginç harbiden, laguna 1.8 değilmi, bu değerleri yakıyorsa gerçekten helal olsun,
corsa ekonomik ama uzun yolda ve sabit hızda gitmeniz lazım, o yolda her yerde yok, sehir içinde normal kullanırsanız bu değer, illa ekonomi yapacagım dersen 20 kuruşu görürsün ama o zaman da tat vermez

Bu arada 1.0 garajı off-topic yaptık..pardon..

Yok benimki 1.6 110 hp. Uzun yolda bir tam depo 150 lira 800 kilometre çok rahat yapıyorum sabit 90-100 arası. Şehiriçi tam depo 650 rahat gidiyor. Ama benim kullanımım ile. Gazın altında yumurta felsefesi.

Gerçi Laguna'lar genelde böyle galiba. Eniştede 97 modeli var o 2.0 motor. Ankara-İstanbul gidiş geliş(İstanbul'da gezme dahil) 200 lira diyor(5 kişi) Ne kadar doğru bilemiyorum.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben denizliden hüseyin garajımız hayırlı olsun

logoyu felan yüklemeyi bilmiyorum yardımcı olun birlikte yaparız.ayrıca ben kmde şehir içi 175 krş felan yakıyorum ayrıca benim pedalın altında yumurta felan yok 4000 den sonra vites atıyorum triptronicteyken ..şehir dışında ise 2900 km 380 tl ye gittim istanbul - ordu - istanbul gezme dahil hemde 130-140-120 (almancılarla kapışıyordum)..Ayrıca yaşımı yanlış yazmışım düzelttim..

Son düzenleme:
KRAL' Alıntı:
öncama ne yazdın baskan ya
ÖMERCAN yazıyor bi ara modaydı bizim oralarda bened dedim yazdırimmm..

en yakın zamanda arac fotolarını ekleyelim içini dışını yapılan değişiklikleri falan

Geri