..:.:.::Opel Corsa 1.0 Garage::.:.:..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0mercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.0 araca lpg takılırsa 0-100 30 sn e cıkar tabı ,arac ın orj 0-100 18.2 sn ...1.0 araca ayrıca ne gerek var arkadas lpg 'e ya yazık gunah bu araca ...:(

50 tl,lik benzinle kaç km yapıyorsun ben tam 470 km yaptım uzun yolda 0-100 çok sorun olmadığı için iyi yani

Arkadaşlar bende taktırmadan önce olurmu diyordum ama tam ekonomi isteyenler için bire bir

bana mantıklı gelmıyor 1.0 araca lpg taktırmak ıns aracın motorunda sıkıntı cıkmaz da uzun ömürlü kullanırsın,bizım1.6 toyota corolla da bıle lpg ılerleyen zamanlarda sıkıntı yaratmaya baslamıstı inş sende o tarz seyler olmaz ,aracla zaten 1 depoyla 1100 km yaptıgını soleyenler var ben arada aşırı fark olduguna ınanmıyorum...

abi 1.6 olsa hadi neyse 1.4 olsa belkii ama 1.0 motorda lpg arabayı çok öldürmüyormu:)

bana mantıklı gelmıyor 1.0 araca lpg taktırmak ıns aracın motorunda sıkıntı cıkmaz da uzun ömürlü kullanırsın,bizım1.6 toyota corolla da bıle lpg ılerleyen zamanlarda sıkıntı yaratmaya baslamıstı inş sende o tarz seyler olmaz ,aracla zaten 1 depoyla 1100 km yaptıgını soleyenler var ben arada aşırı fark olduguna ınanmıyorum...

Valla banada hiç mantıklı gelmiyordu ama takıldıktan sonra gayet iyi oldu şimdi 1 depoyla 1100 km yapıyorsun ama kaç tl,ye ben 110 tl o kmyi yapıyorum en fazla 120 olur

abi 1.6 olsa hadi neyse 1.4 olsa belkii ama 1.0 motorda lpg arabayı çok öldürmüyormu:)

Kalkışta var sıkıntı dibgaz yaparda redline vites değişirsen 25sn filan 0-100 buluyor başka sıkıntı yok hızlandıktan sonra iyi gidiyor en azından 170 görüyor oda bu araca yeterde artar bile

1.0 ve lpg çok tezat :)

Geri