- Konuyu Başlatan
Bakacağız yarin..motor altına kaput extra veriyor..ama iyi değil diyorlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Bey bahsi geçen aracı 2010 yılında sıfır aldım. Aynen sizin düşündüğünüz gibi D sınıfı sıfır(insignia, mondeo) araç bakınırken kirada olduğum için ev aldım ve sonrada Corsayı aldım. Yeni, yakıtı az, vergisi düşük tasarruflu, masrafsız, arızasız, sorun çıkarmayan sanayide ustayla, serviste parçayla hiç uğraştırmayan bir araç. Şuan 5 yıl oldu ve 5-6 yıl daha rahat binerim. İnanın küçük sınıfta güvenli, alınabilecek en iyi araç fakat durumunuz elveriyorsa 5-6 farkla H kasa' da bakabilirsiniz. Bagaj biraz küçük ama işinize yararsa alın gitsin yoksa muadili Clio, fiesta, Polo felan da var. Ama fiyatlar biraz farklı olabilir.
Not: 2012-2013 1.2 easytro modellerde şuan piyasada sanırım 150 tane araçta fren problemi oldu ve düzeltilip düzeltilmediğini bilmiyorum ve şuan yok diye biliyorum. Şuankileri bir sorgulayın derim. Birde 2015' te sanırım kasa değişecek ama yenisi tabiki 3-5 lira fazla olur onuda düşünmek ve değerlendirmek gerek.