Fikirleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim ancak benim cok araba hobim yok öle rampada onu yapsın hızı su olsun falan die, benim için dış görünüşü önemli spor görünsün istiyorum içime sinsin yeter yoksa otobanda 1,4 ü gecmıs orda tıkanırmıs falan dert degil zaten sakin bir kullanıcıyım.Az yaksın, bilindik böle bir problemi olmasın şu yüzden alınmaz dedirticek şekilde ve işte satarken satılsın istiyorum baska bir isteğim yok acıkcası Şuan baktıgım araclar 2007-08 model kazasız, değişeni olmayan ortalama 90.000 yada 100.000 km de olan 1,3 ctdi enjoy araclar, kafamdada hala bu var.Tüp olayını sevmiyorum taktırmak istemiyorum bence orjinalliği bozuyor o yüzden dizel alıcam muhtemelen.Son olarak birde hız sabitleyici ve park sensörü gibi özellikler 2007 modellerinde de varmı yoksa 2008 lerdemi var 2008 lerin hepsinde varmı yoksa belli modellerindemi var teşekkur ederim şimdiden..
biz şöyle gider, böyle gider yormlarını her zaman arabayı bilmeden yanlış yorum yapanlara istinaden millet doğruyu öğrensin diye yaptık.
tabi ki herkesin tercihleri kendi beklentilerine göre.
benim bildiğim park sensöeü ve hız sabitleme sadece cosmo donanımlarda var.
park sensörü basit iş 50 lira civaraı kendisi,20-25 lira da oto elektrikçisine versen bütün arabalara takılır.
hız sabitleme pazarlık edersen tahminnen 200 lira civarında hgallolur. sadece enjoy donanıma takılır, essientialara takılmaz.