Opel Corsa 1.7 Dti min yakıtı

slamdunk21

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aracım ile geçen hafta sonu istanbul-mersin arası gittim.yaklaşık 980 km yol yaptım.
Yol şartlarını anlatiyim.İstanbuldan yola çıktım cuma akşam saatleri olması sebebiyle ikitelli köprüsünden çamlıca gişelerine kadaar dur kalk yaptım.İzmit otobanında da gebzeden izmite kadar dur kalk yaptım yolda kaza varmış.Tam anlamıyla rezillik.Boluya yaklaşık 5-6 saat arasında gidebildim.ondan sonraki yol gayet açıktı pozantı otobanına kadar 90-110 arası hızla gittim.pozantıdan sonra yaklaşık 130 km yide tam gaz yaptım ve 170 in altına düşmeden gittim.Mersine geldiğimdede aracın depo ışığı yanmamıştı bile.
Yakıt ile ilgili sizlere resimler çektim yakıt ile ilgili gösterebilirim.
Ben aracımın bu kadar ekonomik davranacağını hiç sanmıyordum bunuda sizlerle paylaşmak istedim.

.

Benim Araç Sehir Içi Klima Açik165 Bin Yakiyor.
Herhalde Enjektörler Ayarsiz:(

Benim Araç Sehir Içi Klima Açik165 Bin Yakiyor.
Herhalde Enjektörler Ayarsiz:(
ya arkadaşım sen 165 bin e moralini bozuyosun.benim 1.4 astra f 1995 model var.alalı 4 ay oldu.250 binden aşağı inemedim.herşeyi değişmiş almadan önce hava filtresi yakıt filtresi bujiler filan.bende bu bahaneyle sorayım ustalara nasıl sizce yakıt.normalmi yoksa bi arızamı mevcuttur.(bu arada söliyim biraz sert kullanıyorum :D)

Ben 120 ytl ye ankara-ist-ank yaptım ve ikisindede 3 saatin altında gittim yaklsık 150 km/h civarı hızla yaktı bukadar bence bedava...Daha iyisi bence yoktur cdti 1 numara

Bence Corsa 1.7 Dti motor açısından şahane bi araç.
Yakıt olarakta cdti dan daha iyi bi yakıta sahip olduğunada inanmaktayım.
2 aracıda kullandım ama dti dan daha iyi değil cdti.

ya arkadaşım sen 165 bin e moralini bozuyosun.benim 1.4 astra f 1995 model var.alalı 4 ay oldu.250 binden aşağı inemedim.herşeyi değişmiş almadan önce hava filtresi yakıt filtresi bujiler filan.bende bu bahaneyle sorayım ustalara nasıl sizce yakıt.normalmi yoksa bi arızamı mevcuttur.(bu arada söliyim biraz sert kullanıyorum :D)

arkadaşlar dizel araçtan bahsediyor sense benzinliyi kıyaslıyosun arasında bukadar fark olması normal tabi ki!!!!!!!

arkadaşlar dizel araçtan bahsediyor sense benzinliyi kıyaslıyosun arasında bukadar fark olması normal tabi ki!!!!!!!
ben kıyaalamayı dizel veyada benzinli olarak ayırmadım.sadece tutar olarak kıyasladım.içine birazda espri kattım o kadar rahat ol ;)

Geri