Opel Corsa 2014 ESP ve Arıza Işığı

karasahinemre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar iyi akşamlar müsait olan varsa bir soru sormak istiyorum. Opel Corsa 2014 benzinli araca sahibim araç henüz 6800 km de fakat bugün yaşadığım bir sorun kafama takıldı. Aracı çalıştırdığımda araç boşta iken hafif hafif titreme yapıyor ve devir ibresi de sallanıyor ilk başlarda motorun soğuk olmasından kaynaklandığını düşündüm çünkü belli bir süre sonra geçiyor bu sorun fakat bugün ilk defa esp ışığı tamamen yanık ve onunla beraber arıza ışığının yanıp sönmesi uyarısı ile karşılaştım. Aracı yıllık bakımdan yeni çıkardım ve yetkili servisinden yaptırdım sizce sorun ne olabilir iyi forumlar

Devir için, öncelikle yakıt aldığınız yeri değiştirip denemek lazım. Araç çok yeni, kurum, hava alma, egr vs. bir sorun bulacaklarını sanmıyorum. Yakıt diyeceklerdir.

Esp ışığı yanık ise, aracı bilgisayara bağlamak gerek. Sensör arızası, beyin arızası, patlak lastik vs. herşey olabilir.

Devir için, öncelikle yakıt aldığınız yeri değiştirip denemek lazım. Araç çok yeni, kurum, hava alma, egr vs. bir sorun bulacaklarını sanmıyorum. Yakıt diyeceklerdir.

Esp ışığı yanık ise, aracı bilgisayara bağlamak gerek. Sensör arızası, beyin arızası, patlak lastik vs. herşey olabilir.

sadece esp yanmıyor esp sabit olarak yanarken arıza ışığı da yanıp sönüyor aynı zamanda yıllık bakımdan önce böyle bir sorunu yoktu aracın

Servis bakım sonrası motor yıkama vs yaptı ise oda arızaya sebep açabilir. Araç garantili servisdn yeni de çıkmış direk servise götürün derim.

Servis bakım sonrası motor yıkama vs yaptı ise oda arızaya sebep açabilir. Araç garantili servisdn yeni de çıkmış direk servise götürün derim.

03 şubatta çıktı araba servisten ondan sonra da çok km de yapmadık
pazartesi ilk iş götüreceğim hocam teşekkür ederim

Geri