15 Nis 2008 #11 smirnoff Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Nis 2008 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et arkadaşlar corsa almak üzereyim bu direksiyon kutusu problemini nasıl anlarız,lütfen yardım
16 Nis 2008 Konuyu Başlatan #12 CHa.AY Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 990 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Siteyi ziyaret et hocam araştırdığım kadarı ile titreşimler oluyormuş ve üstte by corsa nın yazdığı gibi kitlerle çözülüyormuş ama fiyatı nedir bi bilgim yok?
hocam araştırdığım kadarı ile titreşimler oluyormuş ve üstte by corsa nın yazdığı gibi kitlerle çözülüyormuş ama fiyatı nedir bi bilgim yok?
16 Nis 2008 Konuyu Başlatan #13 CHa.AY Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 990 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Siteyi ziyaret et smirnoff' Alıntı: arkadaşlar corsa almak üzereyim bu direksiyon kutusu problemini nasıl anlarız,lütfen yardım Genişletmek için tıkla ... Ayrıca kuralları okuyup uyarsanız seviniriz opel ailesi olarak
smirnoff' Alıntı: arkadaşlar corsa almak üzereyim bu direksiyon kutusu problemini nasıl anlarız,lütfen yardım Genişletmek için tıkla ... Ayrıca kuralları okuyup uyarsanız seviniriz opel ailesi olarak