Opel Corsa C 01 BP 393 Fotograf Albümü...

Ledlerden sis farı olmaz anca gündüz farı niyetiyle kullanılır :)

aynen öyle. ledden sis farı olmaz güzel gündüz farı oluyor. ancak bn bu sis farlarını taktım takalı ana farı kullanmıyorum gerçekten güzel aydınlatıyor.. maaşallah dielim..

ve son rütuşlarıda yaptık çok şükür. vaziyet süpper.... kazasız belasız CEZASIZ günlerde sürmek nsip etsin allah. (hepimize)

16032011659.jpg

gösterge elimizde...
16032011660.jpg

ve ön sisin yerine duyunu ve ampülünü montajlarken::...
16032011661.jpg

yerine dikkatlice takarken...
16032011662.jpg

ışığımız sorunsuzca yanıyor.... (kalite kontrol)
16032011663.jpg

16032011664.jpg

araç çalışırken... sadece sis ışıgı yanarken vaziyet..
16032011665.jpg

16032011667.jpg

araç çalışırken ön ve arka sis açıkken
16032011666.jpg

dıştan görünüş...
16032011669.jpg

16032011670.jpg

ön sis farı anahtarı... gizli vede orj. bozulmadan konuldu.
16032011671.jpg

sis farı ne marka çifti 20 lira ? biz zamanında depo marka aldık çifti 120 tl miydi neydi

DLAA marka sis farı. çin malı ancak digerlerine oranla kaliteli.

orta ve soldaki sis ışığı aynı anda yanıyor yanılmadıysam ??

Aracın çok güzel ama bence jantların daha güzel bir model alınabilirmiş, tavan filmi başarılı fakat bagaj kapağının üstünüde kaplasanız bütünlük sağlanır, deri direksyon bence kötü olmuş keşke düz deriden kaplasalarmış, birde fotoğraflarda şöför kapısının tonu gövdeden farklı görünüyor, ışıktanmı yoksa ton farkı falan mı var?
Neyse şimdilik bu kadar,yorumun iyisi kötüsü olmazmış, yeni çalışmaları bekliyoruz

Ahmet Altınçubuk

orta ve soldaki sis ışığı aynı anda yanıyor yanılmadıysam ??
eved Kendımız Yaktık 2sı cıksın dıye yane normalde bagımsız olarakta yanıyor on sis yada bagımsız olaraka sadece arka sis yanıyor Dün uzun ugraslar sonucu semıh kardesmle guzel bır sey ortaya cıktı tekrardan hayırlı olsn.
Yeni Projelerımız 106 Ön Kaput Amortisorlerı
Cruıze Control
emnıyet Kemer aktıvasyonu
Torpıdo sogutucusu

Hadı Hayırlısı :):)

Aracın çok güzel ama bence jantların daha güzel bir model alınabilirmiş, tavan filmi başarılı fakat bagaj kapağının üstünüde kaplasanız bütünlük sağlanır, deri direksyon bence kötü olmuş keşke düz deriden kaplasalarmış, birde fotoğraflarda şöför kapısının tonu gövdeden farklı görünüyor, ışıktanmı yoksa ton farkı falan mı var?
Neyse şimdilik bu kadar,yorumun iyisi kötüsü olmazmış, yeni çalışmaları bekliyoruz

Ahmet Altınçubuk

tşk. jantlar bir arkadaşımındı uygun bir fiyata aldım. sıfır alsam çok daha gösterişli bir jant alabilirdim ancak buda çok güzel. tavan filmini akşam çok
geç saatlare kadar ugraştıgımız için daha sonra yapılacak o işlem ama yapılacak aklımda. deri direksiyon gayet güzel ve başarılı tutuşunuzu kuvvetlendiriyor. düz deride kayar gider elinden onuda düşünerek yaptık. herhangi bir ton farkı yoktur. son çekilen 2-3 resim gece modunda çekilmiştir. ondan farklılık gösterebilir. en kısa zmnda emre arkadaşımında dedigi gibi aracı full versiyon yapacaz allahın izni ile.

Semih KÖYMEN...

Geri