Opel Corsa C 01 BP 393 Fotograf Albümü...

orta ve soldaki sis ışığı aynı anda yanıyor yanılmadıysam ??

sistem tamamen orj. çalışıyor. parklar açıkken.

istersek;;;
sadece sis yakabiliyoruz.
sadece ön ve arka sisleri yakabiliyoruz.

farlar açıkken sadece:::
arka sisleri açabiliyoruz.
sadece ön sisi açabiliyoruz.
hepsini birde yakabiliyoruz.

orjinali nsl çalışıyorsa aynı sistemde çalışıyor. ne fazlası var nede eksigi
kardeşimde anlatmış ztn olayı. emre.

ve son rütuşlarıda yaptık çok şükür. vaziyet süpper.... kazasız belasız CEZASIZ günlerde sürmek nsip etsin allah. (hepimize)

gösterge elimizde...
16032011660.jpg

selamlar kadranı nasıl söktünüz üst kapagı çıkarmak gerekiyormu beyaz led takmayı düşünüyorumda fazla anlamıyom bu işlerden bi ayarı filan varmı dikkat etmem geren noktalar

tşk. jantlar bir arkadaşımındı uygun bir fiyata aldım. sıfır alsam çok daha gösterişli bir jant alabilirdim ancak buda çok güzel. tavan filmini akşam çok
geç saatlare kadar ugraştıgımız için daha sonra yapılacak o işlem ama yapılacak aklımda. deri direksiyon gayet güzel ve başarılı tutuşunuzu kuvvetlendiriyor. düz deride kayar gider elinden onuda düşünerek yaptık. herhangi bir ton farkı yoktur. son çekilen 2-3 resim gece modunda çekilmiştir. ondan farklılık gösterebilir. en kısa zmnda emre arkadaşımında dedigi gibi aracı full versiyon yapacaz allahın izni ile.

Semih KÖYMEN...

güzel kardeşim sadece son resimlerde değil ışığın net olduğu her resimde fark ediliyor benimde baya gözüme çarptı, sol ön kapın ya değişmiş yada komple boyanmış, bariz bir ton farkı var.

sol ön kapıyla alakası yok arka sol çamurlukta boya var çizikten dolayı alırken baktırmıştım.

aracın orjinal hali daha güzelmiş.:(

aracın orjinal hali daha güzelmiş.:(

hehe o kdrda büyütmeyelim birşey yapmadık ki aracımıza. bir jant var dışında

sökünce tamamen orj. oluyor..

mesela geçenlerde orj. jantları kapakları takınca tamamen orj. oluyor. bir sorun

yok. anlıyacagınız...

aynen böyle işte...::::

05122010136.jpg

Geri