opel corsa cdti njoy mp3 çalar sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan klm8383
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
forumda bu konunun cevapları daha önce vardı zaten.arama bölümünü kullanmak bazen konu açmaktan çok daha kolay oluyor.
hep aynı sorular geldiği için birçok arkadaş artık cevap yazmıyor diye düşünüyorum.
ses kısılmasının sebebi aşırı sıcak ve ana ünitenin ısınması.yapabilecek birşey yok.aracın içini serinletmek yeterli.ön casmı direk güneş ışığı almayacak şekilde park etmek de işe yarar.
kontak kapanınca ana ünitenin kapanması için cihazdaki menüye girip ignition on-off ayarını on konumuna getirmelisin.

Arkadaşlar sorun bu sorunun daha önce sorulup sorulmamsı değil sorun cevap alamamak zaten forum sitelerini amacı ve ayakta kalması insanların sorunlarına cevap vermek ve insanların bu tür siteleri takip etmesi gülen ve dalgaya alan arkadaşlarda çok biliyolardı cevap verirlerdi diyo düşünüyorum okican tşk ederim verdiğin cevağ için diğer arkadaşlarada slm olsun benden :)))))))

yaw kusura bakma valla haklısın :) ne bilim yaptık bi hata pardon getir arabanı herşeyini yapayım

eski teyplerde bir ve üç tuşuna basılı tutup teybi açtığınızda oluyordu sizinkisinde de bu şekilde olabilir mi acaba...

verdiğiniz cevapları değerlendiricem inş sorun düzelir.

dostum yukarıya yazdım ignition ayarına giriceksin, ekranda ne yazıyorsa tersine çevir sorunun düzelsin..

ben birşey soracağım benim corsa d cd çalarımda taktığım mp3 cd sinde devamlı ya eror veriyor ya parçaları okumuyor bazen okuoyor bazen atlıyor bunun ne deni ne olabilir acaba ?

cd çaların elmasında sorun olabilir piyasadi temizleyicileri kullanırsan işe yarayabilir yada mp3 çekerken düşük hızla çek müzikleri nerodan bide öyle dene ilk

Okumama sorunu bendede vardı Phılıps marka cd kullanmaya başladım sorun kalmadı marka ayrımı yapıyor bu meret,Meganeme Cd Changer taktırmıştım taş plak koysan okuyacaktı mübarek ömrü vefa etmedi arabayı çaldılar :):):):)

cdyi yazma ayarlarından kaynaklanır genelde hata vermesi.. cd'nin yazma işleminden sonra sonlandırılması gerekiyor, multisession çekilen cdler hata veriyor..

Geri