Opel Corsa D, nam-ı diğer MiZa' da değişiklikler

Güzel olmus Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Yalnız antenide değiştir bence krom kaplama antenler var ucuz yollu 15 tl filan ben aldım arabayı daha şık gösteriyor. Bu arada bende rüzgarlık takmayı düşünüyorum nasıl birşey taktırsam karar veremedim fikriniz varmı ?

Amin. Shark anten taktiracagim. Cam rüzgarligi konusunda Fiat Punto nun mugen stil cam ruzgarligini taktirabilirsin. Ufak bir kisaltma islemiyle güzel duruyor.

Ben Corsa nin kendi ruzgarligini taktim ama sonra çıkardım.

Cam rüzgarlığı evet daha tam ölçülerde yapılmamış eğer ortada birleşim yaparsan kötü duruyor ben o nedenle ön ve arka cam arasında boşluk bıraktım şimdilik memnunum uzun yolda baya işimi gördü daha iyisni bulana kadar bunu kullanmaya devam edeceğim. Arabanda çok güzelmiş bende kırmızı istemiştim ama maalesef olmadı. Beyazda istediğimden güzel çıktı. Bir tek kapı kolları kaldı boyanacak.

Nihayet 2 haftalık araştırma sonrasında ön marspiyeli almış bulunuyorum.

Steinmetz in modeli.

İlgilerinden ötürü Odak Dynamics e teşekkür ederim

fotoları göremiyorm kardeşim face book un var mı çok merak ettim bende de kırmızı corsa var fotoların yardımcı olacaktır bana ??

yeni fotolar geldi. bugün opel servisinde takıldı.

buyrun bakalım ;)

birkaç hafta sonra da arabayı komple boya koruma yaptıracağım.

Harika olmuş Zafer Abi, eline zevkine sağlık.. Body kit çok yakışmış..İrmscher panjur tavsiye edebilirim..

Harika olmuş Zafer Abi, eline zevkine sağlık.. Body kit çok yakışmış..İrmscher panjur tavsiye edebilirim..

eyvallah.teşekkür ederim.

ona da baktım ama orijinali 600 tl den başlıyor. bu fiyatı duyunca da vazgeçtim haliyle.

piano black rengine boyatmayı düşünüyorum. opel logosu da kırmızı renk olacak şekilde komple piano black olsun dedim.

ama cesaret edemedim hala.

Kazasi belasiz gule gule bin insallah

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri