Opel Corsa D, nam-ı diğer MiZa' da değişiklikler

eyvallah.teşekkür ederim.

ona da baktım ama orijinali 600 tl den başlıyor. bu fiyatı duyunca da vazgeçtim haliyle.

piano black rengine boyatmayı düşünüyorum. opel logosu da kırmızı renk olacak şekilde komple piano black olsun dedim.

ama cesaret edemedim hala.

Ebay dan bakılabilir..Ya da karbon kaplama da düşünebilirsin..Çünkü ön tampondaki boyasız çıkıntılarla iyi kombinlenir kanaatindeyim..

kRDEŞİM Maşallah yaa ne kadar harika vallla nazaar değmesin opan .çok geçiriyor diye artık uğramıyorum opan a spoiler e 1000 lira fiyat çekti esnafta buldum karbonfiberden yaptırıcam orijinal opc spoileri peki bu sinyallerde ki başlıkları nerden aldın kardeşim ne kadara aldın bide ?

eyvallah.teşekkür ederim.

ona da baktım ama orijinali 600 tl den başlıyor. bu fiyatı duyunca da vazgeçtim haliyle.

piano black rengine boyatmayı düşünüyorum. opel logosu da kırmızı renk olacak şekilde komple piano black olsun dedim.

ama cesaret edemedim hala.

piano black yerine kaliteli carbonda düşünebilirsin daha hoş duruyor mata yakın oldugu için.

birde sorum olcak 16inchlik jantlara brembo kaliper takılamıyo benim bildiğim sen başka bir markamı buldun

piano black yerine kaliteli carbonda düşünebilirsin daha hoş duruyor mata yakın oldugu için.

birde sorum olcak 16inchlik jantlara brembo kaliper takılamıyo benim bildiğim sen başka bir markamı buldun

Karar veremedim hala.
Brembo takilabiliyor ufak bir duzeltme islemiyle.

Ama ben taktirmadim ki :-)

En sonunda kem gözlere geldik.

Bu sabah arabayi iş arkadaşıma verdim. Bir firmaya gitmis. Gittiği yerdeki kişi arabayi cok begenmis. Ciddi olarak bana sat demiş. Tabii arkadas benim aracim değil diyerek isini görüp geri gelirken ön marspiyeli vurmus. Tam alt kisimda 15 santimetre lik bir catlama ve deformasyon var.

Nazar degdi. Fiberciye ugrayacagiz artık.

En sonunda kem gözlere geldik.

Bu sabah arabayi iş arkadaşıma verdim. Bir firmaya gitmis. Gittiği yerdeki kişi arabayi cok begenmis. Ciddi olarak bana sat demiş. Tabii arkadas benim aracim değil diyerek isini görüp geri gelirken ön marspiyeli vurmus. Tam alt kisimda 15 santimetre lik bir catlama ve deformasyon var.

Nazar degdi. Fiberciye ugrayacagiz artık.

sağlık olsun nazarı cıktı artık :)

Sağlık olsun diyelim. Üzüldüm ama olan oldu :-(

Gerci karşıdan bakınca görünmüyor. Alttan bakinca görünüyor

Geçmiş olsun; üzüldüm açıkçası..Nasıl bir duygu bilirim..Babam da terminale gitmişlerdi benim araçla..O hafta 05 GTS Sport tamponu montaj etmiştim..Cilli gibiydi...Kangoo ile 10 cm kadar sürtüşmüşler...Yaşamdan soğumuştum inan ki :(

Geri