arkadaşlar yan sanayi sis farını aldım monte ettırdım fakat kablo hattını çektirmedim sorum su garantide bi sıkıntı çekermiyiz ayrıca kablosunu nerden gecirip arac içine alabilirim yada arka sis farına baglantı cekebilme sansım varmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar yan sanayi sis farını aldım monte ettırdım fakat kablo hattını çektirmedim sorum su garantide bi sıkıntı çekermiyiz ayrıca kablosunu nerden gecirip arac içine alabilirim yada arka sis farına baglantı cekebilme sansım varmı
aracınız makyajlı kasa sanırım.Onlarda sis farı açma tuşu nerde bilmiyorum ama makyajsız kasalarda sonradan sis farı takıldığı zaman far açma kapama tuşu komple değişiyordu sis farlı açma kapama ile.60TL gibi bir fiyatı vardı.kendi girişi vardı zaten.makyajlılarda da öyle olabilir.Üzerinde sis farı açma kapama tuşu olan switch ile değiştirmek gerekebilir.
http://www.ebay.com/itm/VAUXHALL-CO...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a6b8fa274
gördüğünüz gibi ulaşım dahil 54$ orjinali bizim burda satılanlar gibi Gplast marka değil yan sanayi değil.serviste bunun fiyatı 500TL falandı bu da orjinal GM ama 90 lira falan yapıyor