Opel Corsa Dyi biraz daha agresifleştirdik :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozankaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maaşallah tampon altını beğendim ama bagaj tutamağı benim hoşuma gitmedi... Şerit güzelmiş. özel mi yaptırdın yoksa hazır mı aldın?

Plakayı nasıl kalınlaştırdın?

Bende aracımda ön panjuru plastidip ile kaplamıştım aynı şekil. bence güzel duruyor krom durmasına göre böylesi daha şıl.

Şerit özel olarak kendi tasarımımız arkadaki kıvrımı kendimiz verdik öndeki finspeed yazınıda bir efsaneyi yaşatmak amacıyla aracıma yapıştırdım :)

Plaka kalınlastırma işlemi plakayı carbon kaplama ile oldu hem uygun bir işlem hemde kaliteli malzeme(3M carbon) kullanılarak yapıldı. Plakamı yapıştırdıgım için üstünde yaptık eger cıksa çerçevesi dahi carbon kaplanabilir.

Carbon kaplamanın plasti dipten daha iyi olduğunu düşünüyorum daha pahalı olduğunuda biliyorum ama kendinden desenli olması ve güneş vurduğunda cok daha hoş duruyor.

Ozan hala sana mail attığım;
bendeki boya koruma fotolarını atmamışsın :/

p03vv.jpg

p03vb.jpg

p03v7.jpg

bu fotoraflarda astra33(berkay) arkadaşımızla beraber yaptığımız polisaj makinesiyle uyguladığımız geçen seneki boya koruma işlemimizden.

:rakir:

Arkadaşlar merhaba opel corsa 1.2 elegance modeli hakkında yorumlarınız nelerdir ilk arabam olucak sitelere baktıgımda bu modelde türkiyede 2 araç gözüküyor 2. el biride benim begendigim neden bu kadar az? :S

Şerit özel olarak kendi tasarımımız arkadaki kıvrımı kendimiz verdik öndeki finspeed yazınıda bir efsaneyi yaşatmak amacıyla aracıma yapıştırdım :)

Plaka kalınlastırma işlemi plakayı carbon kaplama ile oldu hem uygun bir işlem hemde kaliteli malzeme(3M carbon) kullanılarak yapıldı. Plakamı yapıştırdıgım için üstünde yaptık eger cıksa çerçevesi dahi carbon kaplanabilir.

Carbon kaplamanın plasti dipten daha iyi olduğunu düşünüyorum daha pahalı olduğunuda biliyorum ama kendinden desenli olması ve güneş vurduğunda cok daha hoş duruyor.

Ben de aynalarımda değişiklik yapıcam ya fosforlu turuncu olucak plastidip olarak yada OPC lıne serisinde aynalara ve yan şerit olarak alman bayrak rengi mevcut öyle düşünüyorum ama yan şeritler hariç

aracıma uygulanan egsoz ucu görüntüleri;

ryas.jpg

kelepçe sistemi kullanılıdıgı için hiç egsoz hiçbir kesme veya kaynak işlemi görmedi.

bunlarda arkadan görüntüler;

24t9.jpg

sol arkadan

p19d.jpg

sağ arkadan

k0gf.jpg

ryas.jpg

Usta s.a gayet hos olmus da benim yoneltmek istedigim ayri bir soruvar şu bagaj kapagi dediginizbhani griyle degistirdiginiz kapagin adi nedir nerede bulunur? Benim arabamin kini cepa daki temizliyiciye birakmistim saolsun kirmislar. Siyah renk lazim ankarada nerden nasil bulurum?

Usta s.a gayet hos olmus da benim yoneltmek istedigim ayri bir soruvar şu bagaj kapagi dediginizbhani griyle degistirdiginiz kapagin adi nedir nerede bulunur? Benim arabamin kini cepa daki temizliyiciye birakmistim saolsun kirmislar. Siyah renk lazim ankarada nerden nasil bulurum?

çıkmacılardan bulabilirsiniz ben değiştirmedim direk boyadım ama sevmediğim için üstünü carbon folyo ile kpladım

Geri