Opel Corsa Dyi biraz daha agresifleştirdik :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozankaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ustacim ben ankarada cok yeniyim hicbiyer bildigim soylenemez.bahsettiginiz cikmacilar nerede bulunur isimleri tlf numaralarinve adresleri varmidir? Ben yuzyildayim bildigim tek yer sasmaz oto orasida denk gelmisti yol ustu:)) birde sag ön sinyalim bozuldu sanirim lambadan dolayi o nu degistirmeye nereye goturmeliyim ortalama bi fiyat biliyormusunuz yada kendim degistirebilirmiyim?

Ustacim ben ankarada cok yeniyim hicbiyer bildigim soylenemez.bahsettiginiz cikmacilar nerede bulunur isimleri tlf numaralarinve adresleri varmidir? Ben yuzyildayim bildigim tek yer sasmaz oto orasida denk gelmisti yol ustu:)) birde sag ön sinyalim bozuldu sanirim lambadan dolayi o nu degistirmeye nereye goturmeliyim ortalama bi fiyat biliyormusunuz yada kendim degistirebilirmiyim?

cikmacilar icin benimde net bir bilgim yok parca alcak olsam sasmazda opel garage var hakan abi sahibi kendisi her turlu yardimi size yapar.

sinyal ampulunude her oto elektirikci degistirir

aracının tek eksiği cam cıtası

S Dizayn cam çıtası vardı çift taraflı bandını yenilemek için çıkardık en kısa zamanda geri takar onu Ozan brom :)

Bu arada KYA nın APP si de yapıldı geçen hafta onuda aradan çıkarttık güncel foto gelicek yakında ;)

Geri