opel corsa hakkında bilgi talebi

luca brasi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar

yakında ilk arabamı alacağım. opel corsa da karar kıldım.

2005 model 1.2 twnprt essentia esytrnc düşünüyorum. bu araçlarda ABS standart mı? biliyor musunuz?

Ayrıca bir kaç internet sitesinden kasko değerine baktım. ancak ilginçtir bulamadım. öğrenmek istediğim kasko değeri değil de niçin bulamadığım. düz vites 2005 essentia için bulabiliyorum ama easytrnc için yok. 2004 ve 2006 içinde easytrnc essentia kasko değerleri var. aklıma 2005 de essentia easytrnc üretilmemiş olabileceği geldi. yardımcı olabilir misiniz?

bir de klima standart mı?

Saygılar

Son düzenleme:
Corsa da cdti larda ABS standart, onun dışındaki benzinli modellerde standart değil. aracının kasko değer listesinde ki kodu 111570 , orada 2006 değeri var, 21750 ytl, 2005 değeri buna yaklaşık verilir.bence 2005 de 1.2 esaytronic corsa üretilmiştir.2004 model den beri Klimasız corsa hiç görmedim, sanırım standart (emin değilim)

Yanlış hatırlamıyorsam abs, klima standart. cosmolarda dijital klima var diğerlerinde manuel. Kasko değerleri araba fiyatına göre değişiyor ama yaklaşık 2006 corsa için 1200 lira civarı cıkar ama kasko için bir çok bilgi istiyorlar fiyat çıkartmak için. Cinsiyet bile etkiliyor.
Corsa kullanmak için çok güzel bir otomobil. Zevkle kullanırsın. Şimdiden hayırlı olsun.

Ahmet Altınçubuk

Geri