Opel Corsa Sunroof

eyupensar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arakdaşlar yeniden yeni bir soruyla karşınızdayım :) daha öncede birkaç soru sormuştum dediğim gibi tamamen arabayı yapmaya çalışıyorum 2005 corsa demiştim araç full paket sunroof yaptırmak istiyorum arkaya doğru açılan içten kumandalı flan bunu yaptıra bileceğim istanbul avrupa yakası,anadolu yakası farketmez tanıdığınız güvenilir biryer varmı? ben internetten araştırdığım da sunroofcenter diye birşey duymuştum sizin bilidiğiniz biryer varmı ? bunca soruyla yine başınızı ağrıttım yeniden teşekkür ederim.

bende bugun bır corsada gordum altunızadede grı renkte n joy pakettı araba sasırdım corsada orjınal sunroof yok bıldıgım kadarı ıle belkı sıteden bır arkadastır ama aynı orjınal gıbı duruyodu

corsa orjinal sunroof var. bir arkadaşımda 2005 1.3 dizel njoy var onda sunroof mevcut (orjinal)

2005 Opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Arkadaşlar corsada olmazmı yaa sunroof...

arkadaslar daha once bu konu vardı yanılmıyosam ama ben yok dıye bılıyorum orjınalınde corsada sıfır sunroof lu aloan varmı ıkıncı el alındıysa belkı oncekı sahıplerı taktırmıstır

2005 Opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

sız benı yanlış anlamışınız benım sunroof orjınal sonradan yapma değil fabrika çıkıçı...

Geri