Opel Corsa Sunroof

garantisi vardır illaki..su tahliye kanalları flnlar filanlar araba kapanınca sunroof kapanıyo fln gibi özellikler..tabi tam açılması da güzel bi olay ama 2000 ytl...ayrıca bu trinkk fiyatı :) taksite vade farkı varmış

valla benim arkadaşımda 2004 cdti vardı kırmızı. onu benim arabamla beraber aldık. benimkinde yoktu ama onda vardı..

yani fabrika çıkışında orjinal var

sımdı sahıbındene baktım harbı varmıs ama cok nadır sadce oda degıl 10 aırbag,yagmur sensoru ve ınanamıycaksınız dıjıtal klıma araca bır bakın ama 100000km bı aracada 23000ytl vrmem ben sahsden

http://www.sahibinden.com/cosmo_girtlak_dolu_WQQaXQQ5087079WQQpXQQdisplayitem

abi gerçekten de nerede yaşıyorsun? ya da kaç yılında?

sanıyorum pek ilgi alanın değil otomobiller,

corsa da otomatik digital klima, cruise control, sunroof, otomatik cam kapama ve parmak sıkışması önleme, hıza duyarlı ses sistemi, ESP ( hıza duyarlı direksiyon ) gibi donanımlar mevcut durumda...

abi gerçekten de nerede yaşıyorsun? ya da kaç yılında?

sanıyorum pek ilgi alanın değil otomobiller,

corsa da otomatik digital klima, cruise control, sunroof, otomatik cam kapama ve parmak sıkışması önleme, hıza duyarlı ses sistemi, ESP ( hıza duyarlı direksiyon ) gibi donanımlar mevcut durumda...
masallah buralarda harcanıyosunuz bee barı bı opel servısınde satıs sorumlulugu yapın ben pek fazla ılgılenmem nesı var nesı yok dıye ama sız erınmeden arastırmısınız

Arkadaşlar varmı hiç bildiğiniz sağlam sunroof yaptıra bileceğimiz biryer istanbulun heryerinde olabilir ist dışı olmasın.

masallah buralarda harcanıyosunuz bee barı bı opel servısınde satıs sorumlulugu yapın ben pek fazla ılgılenmem nesı var nesı yok dıye ama sız erınmeden arastırmısınız

bilgi vermek amacıyla yazmıştım :rock

buralarda harcanan yok kesinlikle, amacım / hepimizin amacı burada bilgilerimizi paylaşmak öğretmek ve öğrenmek,

otomotiv makina mühendisi ve otomobilleri bir yaşam tarzı gibi düşünen/yaşayan biri olarak bildiklerimi paylaşmak isterim,

bizim ülkemizde yeni alınan ne olursa olsun O'nu kullanmak için hep kurcalama ve deneme yanılma yöntemine başvuruluyor. Ancak bilinmesi gerekir ki otomobiller dahil her makinanın bir kullanma klavuzu - teknik kitapçığı vardır.
Aracınızın modelinde bu özellikler olmasa bile teknik kitapçığa baktığınızda donanım seçeneklerine göre modele ait tüm ekstralar orada karşınıza çıkacaktır.

sonuç olrak sonradan yapılması mümkün sunroof tavsiye ediyor musunuz etmiyor musnuz? :)

bazılarına göre güya satarken aracın taklalılı olduğu izlenimi yarattığı için sakıncalı

Geri