Opel Corsa Sunroof

sımdı sahıbındene baktım harbı varmıs ama cok nadır sadce oda degıl 10 aırbag,yagmur sensoru ve ınanamıycaksınız dıjıtal klıma araca bır bakın ama 100000km bı aracada 23000ytl vrmem ben sahsden

http://www.sahibinden.com/cosmo_girtlak_dolu_WQQaXQQ5087079WQQpXQQdisplayitem
niye inanmayalım dijital klima olduğuna mı abi sen nerde yaşıosun allah aşkına orijinal sunroof yokmuşmuş altında corsa var ama dünyadan habersin sen polo vs. ile karıştırdın heralde ben corsayı alırken iyi hatırlıorum sınıfında adı duyulmamış opsiyonları vardı corsanın dijital klima ne ki elinde corsanın kullanım klavuzu varsa aç bi oku hem manuel sunroof hem elektrikli sunroofun kullanımını gösterio :mad:

Son düzenleme:
corsalarda orjinal sunroof var tabiki.hatta arkadasımız yukarda aracının resmini koymuş orjinal sunrooflu. sonradan yaptırmayı ben tavsiye etmem cünkü aracın tavanının rijitliği bozulacak.ilk başlarda bi problem olmaz ama sonradan başınıza iş açabilir.

evet bende duydum tavanda ilerleyen zamanlarda çürümeler oluyormuş iyi yapılmazsa dediler şuan ne yapsam bilmiyorum

tamam yaaa ne kızıyonuz ben arabayı sansa almıstım ne bıleyım dıjatal klımalısı varmı yokmu ılk okul bebesı gıbı her arabayı aman sunu nasılmıs bunu nasılmıs dıye ıncelıycek halım yok opel satıs sorumlusuda degılım haa lazım olursada netten arastırırım ezberlememe gerk yok arcın opsıyonlarını hem begenmedıgın polo daha yuksek pıyasası olan bı arac bende pek sevmem ama ole

herşey iyi hoşta, 10 airbag nası oluo ben onu anlamadım?
bnm aracımda cosmo paket, 8 airbag var ve benim bildiğim Corsa C'lerin en dolusunda bile 8 airbag var??

yanlışmıyım?

benim bildiğimde cosmolarda 8 airbag var...

sadece 8 :)

+2 diye bişi yok, hıı yanında getirip takan varsa bilemiceeeem :)

evt sadece 8 zaten corsa cosmo ilk çıktığında 8 havayastığı sunan nadir markalar arasındaydı

arkadaşların verdiği sitelerden birinde sordum t3000 diye model..sunroofcenter di galiba..2milyar fiyat çektiler sunroofun güzelliği dandirik değil orj lerdeki gibi içeri gömülüyo tamamen açılabiliyo ama fiyat biraz tuzlu geldi bana...bi delik açtırmaya da 2bin ytl? :)

Geri