opel corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selennn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
LPG ye de saygım var ama benzinli orjinal bir araç alıp problemsiz kullanıp satarken iyi bakılmış orijinal diye satabilmek güzel bir ayrıcalık.kapalı otoparklara girememek , arıza lambasının yanması, daha sık yaşanan problemler ve egsozdan çıkan o kötü koku hiç benlik değil.az olsun (düşük motor, düşük performans, düşük masraf) ama benzinli olsun

katiliyorum:good:

Kardeş çoğu aracın yakıt tasarrufu ve performansı (özellikle dizel araçların) zamanla kaybolur. Ben 3.5 senedir 1.0 kullanıyorum yakıt tasarrufu değişmedi. Ayrıca yokuşta yığılma filanda yapmıyor anlatıldığı gibi biraz devri yüksek tutarsan sorun yaşamazsın. 190 km/h yaptığım ben bu araçla kim demiş gitmiyor diye istersen gider...

Kardeş çoğu aracın yakıt tasarrufu ve performansı (özellikle dizel araçların) zamanla kaybolur. Ben 3.5 senedir 1.0 kullanıyorum yakıt tasarrufu değişmedi. Ayrıca yokuşta yığılma filanda yapmıyor anlatıldığı gibi biraz devri yüksek tutarsan sorun yaşamazsın. 190 km/h yaptığım ben bu araçla kim demiş gitmiyor diye istersen gider...

iste bu arkadasim ya kulanmayan anlamiyor

Şehir İçi Trafikte Dur Kalklarda 1,4 Arabayı Aratmayacak Kadar Benzin Tüketiyor.Bence Tercihiniz 1,3 Cdti olmalı.Hem Ekonomik Hemde 1,0 dan daha kuvvetli En azından.

alper bizimkilerde standart haliyle yurumuyor ya. 1.3 le kalkıyorum pek bı fark goremedım.

ben 2004 model kullandım 10,000 kmde bi araçtı sıfır gibi konya ankara arası yarım depo yakmamıştı ozaman düz yolda 145 150 gördüm eğimde de 160 gördüm ama yol tutuş iptal ozamanda şehir içi için bence çok hoş hele sakin kullanıyosan motorla gezer gibi gezersin

bende 2 yıldır corsa 1.0 kullanıyorum ama 190 ı görmedim otobanda da kullandım. 1.0 araçla 190 basmak o aracın yapılış mantıgına aykırı fabrika verileri 155 diyor. sınırlarda kullanmak her zaman hem aracın hem kullanıcının saglıgı için daha mantıklı. 160 ı gördüm arkadasın dedigi gibi 160 da yol tutuş hissedilir derecede azalıyor oda lastık genişliginin az olmasından diye tahmin ediyorum (yola çıkmadan rot balans yaptırdım). sehir içinde 200-210 bin yakıyo. sakin kullanım için ideal kullanmadan karar vermeyin bende ön yargıyla aldım ama çok mutluyum 1.4 tdci fiesta klima açıkken kalkamıyo ama 1.0 kalkıştada ondan daha iyi diyebilirim. :)

opel corsa 1.0 (bin motor yalnış yazmış olabilirim) şehir içi kullanım için uygun mu

bende 1.3cdti tavsiye ederim hem daha ekonomik, uzun yolda daha hızlı, rampalarda benzinlilerden bile daha atak. satarkende değerinde ve hemen satarsın

Geri