Opel de Begenmedikleriniz Neler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonderk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm arkadaşlar ben opelin son 3 kasasınıda kullandım (g-h-j) suankii aracımda en çok sıkıntı yaşadığım konu araç uzun yolda aşırı derecede içeri ses alıyor. Bunun dışındaki bir şikayetim de opel servisi bunun içinde ayrı bi konu açmak istiyorum
lastıklerın ne marka ?

bence amortsörleri çok sert takoz gibi daha yumşak olabilirdi. daha önce ford focus, tempra kullandım en güzel amortsör tempradaydı ister inanın ister inanmayın.

astra g^nin şu konsol ve koltuk gıcırtısına uyuz olduğum kadar hiçbiryerine uyuz olmuyorum resmen paranoyak yaptı beni devamlı arabayı dinliyorum :)

astra g^nin şu konsol ve koltuk gıcırtısına uyuz olduğum kadar hiçbiryerine uyuz olmuyorum resmen paranoyak yaptı beni devamlı arabayı dinliyorum :)
dacıa logana bindim,tık ses yok!! bizim arabaların her tarafı ses!!! opel konsol ve koltuk gıcırtısına nasıl çare bulamıyor anlamıyorum.hepsinde olması çok sinir bozucu,ve prestij kaybı resmen!

Son düzenleme:
Her izinde 500 tl yakın para harcamama rağmen izin dönüşü başka yerlerden arıza vermesine deli oluyorum.Memleketteki ustayla kardeş olduk nerdeyse.Birde burlarda güvenipte yaptıramıyorum ya oda ayrı bi sıkıntı.

Opel Combo modelindeki kornaya basma yerlerıne uyus oldugum kadar hıc bır seye uyuz olmuyorum tek elle arabay park ederken kesinlike korna calar =))

evet koltuk gcırtısı.göğüslükteki araba ısınıncaya kadarki gıcırdama özellikle kışın..ve 1 inci vitesten 2 ye atarken ki yekinleme

Herkeze selam yeni uyeym şunki yeni opel astra cilasik 1.3 eyostronik aldim herşey iyi ama kalkişlar berbat

1- Lastik sesi içerden fazlasıyla duyuluyor. (Bütün modellerde)
2- Direksiyondan gelen vıınnnn sesi. (Birçok arabada var)
3- Direksiyonda korna düğmesinin çabuk yırtılması. (Birçok arabada var)

Siz Honda-Renault-Citroen vs gibi markaların modellerine binmediniz sanırım onlara bi binin kendi arabanızmış gibi dinleyin bak arabanıza aşık olursunuz Hepsinden önemlisi Güven var :)

Geri