Opel de Begenmedikleriniz Neler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonderk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siz Honda-Renault-Citroen vs gibi markaların modellerine binmediniz sanırım onlara bi binin kendi arabanızmış gibi dinleyin bak arabanıza aşık olursunuz Hepsinden önemlisi Güven var :)

bundan önce clio vardı bende ama ol sesini corsa kadar almıyordu içeri

yol bilgisayarında ki mazot azalınca kalan km erişim yazısı mazot alıncada gitmiyo :D sonunda kalan görüntü ERİŞİM 0 KM :D sinir oluyorum her bindiğimde ekranla oynamak gerekiyo :/

Vectra b2
-Koltuk gıcırtısı(çözüldü)
-Süspansiyondan gelen sesler(yok denecek seviyede azaltıldı)
-Airbag lambası(çözüldü)
-Ön camlardaki gıcırtı vesıkışma sorunu(çözülmedi)
-Abs-Tc beyni(Beyinsiz geziyorum şu an parça bekleniyor :) )
-Orjinal teybi ve hoparlörleri vasat(komple ses sistemi değişti)
Daha yazacak çok şey varda susayım :D

Bütün bunlara rağmen aracıma aşığım.Benim evladım gibi.Tabiki kaka yapacak, ağlayacak ve kusacak :D

B kasa vectraların yan aynaları, arka tamponu görmüyor eğer park ettiğiniz kaldırımda, dik kısa korkuluk veya boru varsa vah ki vah... Benim çizile çizile tamponda boya kalmadı. Saolsun evin önündeki kaldırımlara, yola sıfır borular diktiler. Park etmeye korkar oldum...

öncelikle aracımız pahalı ve ful olmasına rağmen karter koruma yok,kışın motor kaputu çamurdan adama dönüyor,rezil bi durum,dün motor temizliği yaptırdım berbat bi halde motor.

corsa d de arkacamların manuel olması ve ıbreler arasında hararet gostergesının olması cok buyuk bı eksıklık boylesıne lukx bı arac ıcın en az 22 mılyar verıyosun be hararetı bıle goremıyorsun :S

evet koltuk gcırtısı.göğüslükteki araba ısınıncaya kadarki gıcırdama özellikle kışın..ve 1 inci vitesten 2 ye atarken ki yekinleme
bu benım arabada da var ve acayıp ayar oluyorum ...ses dınleme manyagı oldum...zaten benım arabada tum plastık aksamların arasını yapışkanlı sünder ile doldurmustum hiç ses yoktu ama bu aralar gelen torpido gıcırtısı berbat

Geri