Ynt: Opel Değer Maltepe servis memnuniyeti
iyi gitmememiz gereken yeri öğrenmiş olduk.
kerim kero link' Alıntı:evet buyur
iyi gitmememiz gereken yeri öğrenmiş olduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kerim kero link' Alıntı:evet buyur
14alkiss 14alkissastraowner link' Alıntı:iyi gitmememiz gereken yeri öğrenmiş olduk.
kerim kero link' Alıntı:İlgilerine yaptıkları kolaylıklara içtiğim nefis sıçak çikolatalarına ve cidden müşteriye değer vermelerine teşekkürü bir borc bilirim umarım hep güler yüzünüz hiç Solmaz...
kerim kero link' Alıntı:yapıcı ve yardımcı olacak eleştirilere açığım hangi bayiyi temsil ediyorsanız buyrun çamur at izi kalsın düşüncesinden kurtulun kimse kanmıyor artık 5-6 kişi birleşip bir yeri şişirmenizi veya yerden yere vurmanızı...
kerim kero link' Alıntı:Oraya gidpte bir memnun olmayan kişi göster erpaş kapandı değişti yerine değer açıldı diyorum sen hala erbaştan bahsediyosun
mrt54 link' Alıntı:Bizi uç beş kişi toplanıp bi yerleri şişirip bi yerleri yerden yere vuruyor demeniz gerçekten çok çirkin buradaki insanlar belki yolda birbirlerini görse tanımazlar kimsenin gazınla ya da şişirmesi ile hareket etmez burda gerçekten iyi niyetli insanlarin birbirine yarfim etmek icin çaba sarfefiyo hem sen isini iyi yapiyosan zaten buralara fake üyelikle girip sıcsk çikolata tarifi vermene gerek yok xxxx servisin ustadiyim sahibiyim muduruyum dersin yonetimi basvurursun uye olursun sonra elestirilere durustce cevap verirsin foruuma tecrubenle biseyler katarsin boylesii daha iyi olmazmiydi mesala ben aracimi yetkili servise goturmuyorum guvendigim bir ustam var ona emanet ettim allaha sukur bu zamana kadarda beni uzmedi burda bahsttim ve bana dediki burasi nadil bi yer her gelen bana burdan bahsediyo cok kaliteli paylasimlar var dedim bende uye olsam dedi tabi dedim yonetime iletirim ozel servis ustasi oldugunu soyleriz sana ona gore bi uyelik acarlar sorulara cevap verirsin cozumun bir parcadi olursun yeni seyler ogrenirsin dedim adam heycanlandi yanina gelicem dedi benide kayit ysotiralim dedi reklamin en buyugude zaten cozumun bir parcasi olmak degilmi mert kardesim bunuda bu arda soylemus oldum uygun gorurseniz kayit olsun ve sizinle irtibata gecsin
murat seının ustan bıze bakımı kaça yapar bak 580 650 fılan demesın ona gore taaaa sakaryadan fılan gelıcez yol parası fılanmrt54 link' Alıntı:Bizi uç beş kişi toplanıp bi yerleri şişirip bi yerleri yerden yere vuruyor demeniz gerçekten çok çirkin buradaki insanlar belki yolda birbirlerini görse tanımazlar kimsenin gazınla ya da şişirmesi ile hareket etmez burda gerçekten iyi niyetli insanlarin birbirine yarfim etmek icin çaba sarfefiyo hem sen isini iyi yapiyosan zaten buralara fake üyelikle girip sıcsk çikolata tarifi vermene gerek yok xxxx servisin ustadiyim sahibiyim muduruyum dersin yonetimi basvurursun uye olursun sonra elestirilere durustce cevap verirsin foruuma tecrubenle biseyler katarsin boylesii daha iyi olmazmiydi mesala ben aracimi yetkili servise goturmuyorum guvendigim bir ustam var ona emanet ettim allaha sukur bu zamana kadarda beni uzmedi burda bahsttim ve bana dediki burasi nadil bi yer her gelen bana burdan bahsediyo cok kaliteli paylasimlar var dedim bende uye olsam dedi tabi dedim yonetime iletirim ozel servis ustasi oldugunu soyleriz sana ona gore bi uyelik acarlar sorulara cevap verirsin cozumun bir parcadi olursun yeni seyler ogrenirsin dedim adam heycanlandi yanina gelicem dedi benide kayit ysotiralim dedi reklamin en buyugude zaten cozumun bir parcasi olmak degilmi mert kardesim bunuda bu arda soylemus oldum uygun gorurseniz kayit olsun ve sizinle irtibata gecsin
kahka536 kahka536CALİBRA BG link' Alıntı:murat seının ustan bıze bakımı kaça yapar bak 580 650 fılan demesın ona gore taaaa sakaryadan fılan gelıcez yol parası fılan