Opel Depo marka far nasıl?

savas kardesime kaitiliyorum...
depo markasini ayni yolda orjinali ile kiyaslamasini bir forumdan ekliyorum...bu orjinal far...hella
202799173-w250.jpg

buda depo marka ayni yolda ayni marka araba yalniz depo far ile...

202799174-w250.jpg

hella nın far konusundaki kalitesinin tartışılmaz olduguna bende inanıyorum öyle ki traktörlerde bile hella kullanırız biz ama para kaliteden daha önemliyse arkadaşa sorun çıkartacagına inanmıyorum bence depo alması uygundur bende 1 seneden fazla kullandım ama aradak farkın bu resim kadar fazla olduguna inanmıyorum

hella nın far konusundaki kalitesinin tartışılmaz olduguna bende inanıyorum öyle ki traktörlerde bile hella kullanırız biz ama para kaliteden daha önemliyse arkadaşa sorun çıkartacagına inanmıyorum bence depo alması uygundur bende 1 seneden fazla kullandım ama aradak farkın bu resim kadar fazla olduguna inanmıyorum
+++++++
ben bizzat kullanıyorum okadar fark söz konusu değil

Farda orjinal tercih etmenizi tavsiye ederim. Farınız eski görünüyor ise, söküp içine bol köpüklü deterjanlı suyu ile pamuğu içine basıp bir güzel temizleyin. Dış camında kararma varsa bunun için forumda konu vardı. Farları temizlemek için.
Hiç bir yan sanayi orjinal parçanın yerini tutmaz...

Unutmadan bende sinyaller için Depo marka kullanıyorum:) Ama far önemli..

Farda orjinal tercih etmenizi tavsiye ederim. Farınız eski görünüyor ise, söküp içine bol köpüklü deterjanlı suyu ile pamuğu içine basıp bir güzel temizleyin. Dış camında kararma varsa bunun için forumda konu vardı. Farları temizlemek için.
Hiç bir yan sanayi orjinal parçanın yerini tutmaz...

Unutmadan bende sinyaller için Depo marka kullanıyorum:) Ama far önemli..

elbette yerini tutmaz kardeşim o konuda anlaşıyoruz sorun yok orjinal orjinaldir ama para önemliyse eger depo iyidir diyorum ben yanlış anlama sakın

Çok iyi olmayabilir ama ben çiftini 170 e aldım depo marka.Işık dağılımı kötü değil açıkçası.vectra b2 kasa kullananlar gönül rahatlığıyla alabilir...

arkadaşlar bi şey gördüm internetten bursada varmı bilmiyorum ama far temizliği yapan yerler varmış ilk günkü gibi yapıyoruz vs diyorlar ankarada istanbulda var galiba ama sizlerin fikri nedir mantıklı mı temizletmek böylece orjinalde kalır

Model, görünüş, amaç farklı olsada Marka aynı... Memnunum.. FK/DEPO..

arkadaşlar bi şey gördüm internetten bursada varmı bilmiyorum ama far temizliği yapan yerler varmış ilk günkü gibi yapıyoruz vs diyorlar ankarada istanbulda var galiba ama sizlerin fikri nedir mantıklı mı temizletmek böylece orjinalde kalır

depo çok iyi değil ya gm yada hella almak en iyisi...

Geri