Opel E-Flex Consept

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben beğenmedim ama belki de ileride böyle birşeylere binmeye mecbur kalacağız.

arkadan stepne cıkartıyor.aracın hafif olması acısından wv dede olduğu gibi küçültülmüş.ayrıca hala neden ecotec motor anlamıyorum yaaaaa.koysana adam gibi 140 150 bg bi motor

bence o stepnenin aracı hafifletmesi için değilde. Stepne kullanımını minumum süreye indirmek için yapılmış uygulama diye biliyorum. Bir an önce diğer lastik yapılsın diye.

Bu arada araç çok hoş görünüyor.

Ya Bu Tasarimcilar İla İlgİnc Ve DeĞİŞİk Olacak Dİye Arabalarin Cİvİsİnİ Cikardi

arka camnın ortasından geçen KAPORTA? görüş alanını ne hale getiriyor çok merak ediyorum.
Dikiz aynasından arkayı görebilmek için kafanızı sağa ve sola 25-30cm gezdirmek zorunda kalabilirsiniz bence :=)

Arka tasarım başarısız...

ayrıca yan aynaları da nasıl kullanıyoruz çok merak ettim, hava basıp şişiriyormuyuz acaba :D
cama monte edilmiş ilk dikiz aynası olma özelliğini de unutmayalım tabi, yan dikiz aynaları için :]

konsept hali çok uçuk olmuş, yavaş yavaş şekillenirse daha sağlıklı yorum yapabiliriz.. Tabi üretime geçme ihtimali varsa..

çok güzel gözüküyor ama acaba hangi modelin öncüsü ben meriva yada zafiranın diye düşünüyorum tabi öncüsüyse bide :D

Geri