Opel Epc Fabrika Servis Cd

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Savarona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
internetten indirilen EPC CD1 i rardan çıkarttım iso vaziyetinde nero ile cd ye kaydettim fakat kaydettiğim cd yi açarken bir an EPC GM EUROPE diye bir ekran beliriyor ve hemen ardından doğru cd yi tak diye ikaz veriyor isoyu hangi programla açtın ? CD1 in içinde küçük bir program daha var onunla hide yapılması gerekiyor galiba ama ben yapamadım nasıl yapılıyor ?

cd yi takmadan sd4hide.exe dosyasini calistir, programda hide ye tikla ve cd yi tak. sorun cikmamasi gerekiyor.

Arkadaşlar şu programı son haliyle bilen birisi derleyim toplayım buraya koysa çok seviniriz.neden nasıl indirip, kuracağımızı hakkında da bilgi verse çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar şu programı son haliyle bilen birisi derleyim toplayım buraya koysa çok seviniriz.neden nasıl indirip, kuracağımızı hakkında da bilgi verse çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler...

http://download.astra-h.ru/big/OPEL.EPC.3.01_2006.Disk1.rar
http://download.meriva.net/big/OPEL.EPC.3.01_2006.Disk2.rar
http://users.pandora.be/lsdsmurf/darkvision/sd4_hide.rar

bu linklerden üçünüde indir

iso dosyaları cd'ye yazılır ya da daemon tools gibi bir programla sanal sürücü oluşturulur
sd4hide çalıştırılır
cd1 takılır ve kurulum başlar sonra cd2 ve kullanmaya başlayabilirsiniz... ben böyle kullanıom şu anda

arkadaşlar EPC den ziyade tis2000 daha faydalı bir program. elektronik donanıma ait tüm parçaları, bunların araç üzerindeki yerlerini, bağlantılarını pin numaralarını ECU soketindeki numaraları, voltaj değerlerini, test yöntemlerini veriyor. ayrıca mekanik aksamın tamamının sökülmesini takılmasını veriyor. mesela bir örnek vereyim. bu güne dek tüm rotçulardan duyduğum şey şuydu; "abi bu arabaların kamber ve kaster ayarları sabit bunlara müdahale edemiyoruz". ben bunun böyle olmadığını tis2000 den öğrendim. programını kullanmayı becerebilir ve labirent gibi içinde dolaşarak ilgili kısımları bulabilirsen gayet güzel açıklamış alman. kamber ayarı da kaster ayarı da yapılıyor tüm standart geometrik değerler verilmiş.

ama dediğim gibi meraklısına.

arkadaşlar EPC den ziyade tis2000 daha faydalı bir program. elektronik donanıma ait tüm parçaları, bunların araç üzerindeki yerlerini, bağlantılarını pin numaralarını ECU soketindeki numaraları, voltaj değerlerini, test yöntemlerini veriyor. ayrıca mekanik aksamın tamamının sökülmesini takılmasını veriyor. mesela bir örnek vereyim. bu güne dek tüm rotçulardan duyduğum şey şuydu; "abi bu arabaların kamber ve kaster ayarları sabit bunlara müdahale edemiyoruz". ben bunun böyle olmadığını tis2000 den öğrendim. programını kullanmayı becerebilir ve labirent gibi içinde dolaşarak ilgili kısımları bulabilirsen gayet güzel açıklamış alman. kamber ayarı da kaster ayarı da yapılıyor tüm standart geometrik değerler verilmiş.

ama dediğim gibi meraklısına.

tis2000 in buldum ve kurdum ( 08.2006.DVD ) fakat acilista kullanici aci ve parola soruyor. buraya ne yazilicak ?

adszbq5.jpg

arkadaşlar herkeze günaydın sabah sabah kafanızı şişiricem kusura bakmayın konuya giriyoruım ben internetten epc ve tıs 2000 i indirdim epc kurdum çalıştırdım sorun yok ama tıs2000 de kuruluma başladıktan bir süre sonra benden cd2 yi istiyor tıs2000 part 2 ı indrdim ama nasıl aktif hale getiricem demon tols la felan olmadı çözemedim bir türlü şimdiden teşekkür ederim ..

Geri