OPEL GT hakkınızda fıkrınız nedır

mıssopelastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Königseder%20Tuned%20Opel%20GT'aime1.jpg
opel gt benı cok etkıledı ya sızı...opelı hafıfe alanlar lutfen gozlukle baksın:) HULYA ALEV astra gtc

ben genede S2000 derim. opel ile hiç tecrübe yasamadım ama S2000nin gidişini biliyorum :D

asadi0.png
opel gt daha hos ama s2000de fena degıl faurda gordum tavanı kullanıssız...ama cok hızlı oldunu bılyorum s2000nın hulya alev astra gtc

opel gt daha hos ama s2000de fena degıl faurda gordum tavanı kullanıssız...ama cok hızlı oldunu bılyorum s2000nın hulya alev astra gtc

isminizi imza olarak eklerseniz her msjda yazmanıza gerek kalmamıs olur ;)

malasef 2 aracta bana göre diil sıgamıyorum :)

ben genede S2000 derim. opel ile hiç tecrübe yasamadım ama S2000nin gidişini biliyorum :D

eminim gt nin yürüyüşü görünce fikrin değişicektir

tabiki GT bizim işyerinin sokağında vardı şimdi nerde bilmiyorum pek denk gelemiyoruz ama 1. viteste yapıştırışını gördüm olay budur dedim manyak bir araba S2000 in lafı bile olamaz zaten performans ve comfort alanında tokatlıyor S2000 i
goruntu133ae5.jpg

Son düzenleme:
b1438af6-aee3-44e9-8423-8660a0115c97.jpg
opel gt ye herhalde en ıyı rakıp kahvaltıda porsche yıyen speedsteer olur arkadaslar:)hulya alev astra gtc

s2000 le opel gt karakter olarak farklı ikisinin de tadı ayrıdır bence ikisinide kullanmak gerek :D

istanbul arkas'ta 2 adet mevcut arkadaşlar arabalar dehşet.kesinlikle tasarımı çok başarılı.

Geri