OPEL GT hakkınızda fıkrınız nedır

ST_GT_ST3_1.jpg

lutfen opel yapmıs koymus bukadarda emege saygısızlık yapmayalım en azından opel bır tesekkuru hakkettmıs

opel gtnin jantları dövülerek şekil verdiriliyor dökme jant değil diğer markalara büyük farklarından biri hele üretim tekniği gerçekten olağanüstü corvette ile aynı üretim tekniğini paylaşıyor 1965te de şimdide

Bence gt mükemmel bir araba param olsa hiç düşünmeden alabilirim.

Yakından inceleme fırsatım oldu, açılır tavanı çok uyduruk. Kapalı haldeyken 4-5 mm açıklık kalıyor birleşim yerlerinde. Yani dışardan bakınca içi görünüyor. Toz,toprak,yağmur,sinek,böcek hatta Türkiye şartlarında aklınıza bile gelemeyecek şeyler girer içeri maazallah :) Bi gazete köşesinde okumuştum, üstü açık aracıyla gezerken üzerine ve aracın içine lağım suyu damlamış (1-2 damla olsa keşke) bahtsız birinin, köprü altından geçerken :D O gün bu gündür üstü açık yada açılabilir araçlara hiç heves etmiyorum...

Tavanı dışında diyecek sözüm yok, tasarımı güzel, performans verileri gayet iyi...

80 model cabrio arabadan bahsetmiyoz be abi gt bu:D onlar hurafe yok su girer toz kaçar yağmur yağdımı içi havuz olur yüzersin felan:)

4 5 mm açıklık gördüysen o araçla alakalı bi problem olamazmı veya ordakiler kapatmayı becerememiştir ne bileyim hem neden uyduruk olsun daha önce dediğim gibi araç roadster kim bu arabayla üstü kapalı gezmek istesin acil durumlar için düşünülmüş bi tavan o bu kadar büyütmemek lazım

O araç numune olarak konmuşsa eğer dikkat edilmeli. Ayrıca görevli birine bu düzgün kapanmış hali mi diye sordum tabikide, cevap evet'ti. Ama ben 100 bin YTL civarı bir para vereceksem bir araca ister roadster olsun ister coupe olsun isterse cabriolet olsun her detayına bakarım. Tavan değilmi nasıl olsa acil durumlarda açarım diye düşünemem..

Son düzenleme:
80 model cabrio arabadan bahsetmiyoz be abi gt bu:D onlar hurafe yok su girer toz kaçar yağmur yağdımı içi havuz olur yüzersin felan:)

Ankarada Konya yolundaki Opal yetkili servisinde gördüm aracı. Bana biraz göstermelik geldi açıkçası. Fotograftaki gibi durmuyor malesef yakından bakınca. İsterse 2010 model Porsche olsun, bakarım sorun gördüysem söylerim. İşim gereği detaylara çok dikkat ederim, senin beğenmediğin 80 model cabrioların tavan birleşim detayı eminim daha iyidir :) Ayrıca şunu da belirteyim, ben incelediğim GT üzerinden yorum yapıyorum. Genel konuşmuyorum veya fotografına bakarak sallamıyorum :D

lutfen opel yapmıs koymus bukadarda emege saygısızlık yapmayalım en azından opel bır tesekkuru hakkettmıs

Eleştirmek saygısızlık yapmak değildir. Öyle olsaydı tasarımcıların elinden çıkan ilk ürünler üretilirdi. Eleştiri olmadan gelişme olmaz. Teşekkürümüzüde ederiz o ayrı, ama eleştiri yaptıktan sonra (bizde tashih denir)...

Geri