OPEL GT hakkınızda fıkrınız nedır

opelın bole araclar yapmada ısrar etmesı lazım opelı hafıfe alanların ne dusuncek merak edıyorum
09.jpg

yanlış yerde actın konuyu burdakiler hondacıdır direk s2000 diye duvara çarparsın:D:D:D

s2000 alcak param olsa 3te 1 ini verir 2. el sx200 alırım.

parasının hakkını veremiyor s2000

yanlış yerde actın konuyu burdakiler hondacıdır direk s2000 diye duvara çarparsın:D:D:D

s2000 alcak param olsa 3te 1 ini verir 2. el sx200 alırım.

parasının hakkını veremiyor s2000

s2000 in bi lastiğini buna değişmem:D şaka biyana gt den etkilenmiyeni döverler walla:)

Yakından inceleme fırsatım oldu, açılır tavanı çok uyduruk. Kapalı haldeyken 4-5 mm açıklık kalıyor birleşim yerlerinde. Yani dışardan bakınca içi görünüyor. Toz,toprak,yağmur,sinek,böcek hatta Türkiye şartlarında aklınıza bile gelemeyecek şeyler girer içeri maazallah :) Bi gazete köşesinde okumuştum, üstü açık aracıyla gezerken üzerine ve aracın içine lağım suyu damlamış (1-2 damla olsa keşke) bahtsız birinin, köprü altından geçerken :D O gün bu gündür üstü açık yada açılabilir araçlara hiç heves etmiyorum...

Tavanı dışında diyecek sözüm yok, tasarımı güzel, performans verileri gayet iyi...

dehset bi makina bence

Yakından inceleme fırsatım oldu, açılır tavanı çok uyduruk. Kapalı haldeyken 4-5 mm açıklık kalıyor birleşim yerlerinde. Yani dışardan bakınca içi görünüyor. Toz,toprak,yağmur,sinek,böcek hatta Türkiye şartlarında aklınıza bile gelemeyecek şeyler girer içeri maazallah :) Bi gazete köşesinde okumuştum, üstü açık aracıyla gezerken üzerine ve aracın içine lağım suyu damlamış (1-2 damla olsa keşke) bahtsız birinin, köprü altından geçerken :D O gün bu gündür üstü açık yada açılabilir araçlara hiç heves etmiyorum...

Tavanı dışında diyecek sözüm yok, tasarımı güzel, performans verileri gayet iyi...
4 5 mm açıklık gördüysen o araçla alakalı bi problem olamazmı veya ordakiler kapatmayı becerememiştir ne bileyim hem neden uyduruk olsun daha önce dediğim gibi araç roadster kim bu arabayla üstü kapalı gezmek istesin acil durumlar için düşünülmüş bi tavan o bu kadar büyütmemek lazım

Güzel, tasarımı çekici. Amaaaa S2000 in yüzü biraz eskidiği için hepimiz böyle konuşuyoruz, makyajlandıktan sonra kim bilir neler deriz?

s2bin de güzel bu daha bi güzel
ama en güzeli benim araç :D bunnara bakmaya daha çook uzun süre param yetmez benim

Geri