En iyisi insignia =) bence tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
honda bir opel forumunda bile bu kadar oy alabiliyorsa bence opelden 1 gomlek ustun olmalı/olması lazım. sonuc ıtıbarıyle hepımız opelcıyız ve opel fanatızmı "bazıları ınkar etsede" mevcut. buna ragmen bir opel forumunda honda bu denli oy alabiliyorsa, bazı nüansları yakalmış demektir
bunu 2. kez yazıyorum. daha once yazdıgımı bırılerı benden ızınsız sılmış. ne foruma aykırı bır mesaj nede tahrık edici.
ben hali hazırda bir honda , birde opel kullanıyorum. hangısıne fanatizm yapmamı bekliyorsunuz. gorduğumu hissettiğimi yazdım.
Size fanatizm yapıyorsunuz ya da sizden fanatizm yapmanızı bekliyoruz diyen mi var? Ayrıca opelim.net üyelerini neye dayanarak fanatizm yapmakla suçluyorsunuz? Size göre Opel fanatizmi var, bana göre tam tersi, son derece objektif yaklaşılmış. Ne olmasını bekliyordunuz, Opel'in hiç oy almamasını mı? Honda zaten hakettiği modellerde hakettiği oyları almış.
Bana göre Type-R'ın geride kalması sadece normal değil bide Cr-v'nin
Fark da burada zaten, sana göre.
Size fanatizm yapıyorsunuz ya da sizden fanatizm yapmanızı bekliyoruz diyen mi var? Ayrıca opelim.net üyelerini neye dayanarak fanatizm yapmakla suçluyorsunuz? Size göre Opel fanatizmi var, bana göre tam tersi, son derece objektif yaklaşılmış. Ne olmasını bekliyordunuz, Opel'in hiç oy almamasını mı? Honda zaten hakettiği modellerde hakettiği oyları almış.
Fark da burada zaten, sana göre.