mesajlarımı yanlış yere yazmadım. bir daha araba alacak olursam ki vectramı sattıktan sonra alacağım, opel ilk 5 içinde bulunabilir tercihlerim arasında ama 1 numara olur mu orasını bilemem. benim çeliştiğim falan yok bunu da bil. şuan opel kullanıyorum ve forumdaki paylaşımlardan ki bildiğim kadarı ile burası bir paylaşım portalı, kendime de pay çıkartıyorum bende de olan yada oluşabilecek durumlardan nasıl kurtulabilirim diye bakınıyorum.
EĞER BURASI BİR PAYLAŞIM YERİ DEĞİLSE VE İÇERİSİNDE ARADIĞIM BİLGİLERİ BULAMIYORSAM O ZAMAN BEN KENDİM ZATEN GİDERİM...
Kabul ediyorum paylaşım yeri ama sen kalkıp burda bu kadar arkadaşımızın aracının olduğu bir konuda alayına honda dersen sana gelicek her lafı kabul etmek zorundasın. Tamam her eleştiriye açık olmak lazım ama senin yaptığın eleştiri değil sadece milleti kışkırtmak tartışmaya sevk etmek..
şimdi dürüst olun aracınız ne olursa olsun
hepimizin hatta her arac sahibinin içinde bir honda sevgisi vardır bir sempatisi vardır
bu değil opelci bmw ve mercedesci içinde gecerlidir yoksa opel forumunda honda tartışılıyorsa bu hondanın büyüklüğünün ve kalitesinin bir göstergesidir
Bu forumda sadece honda tartışılmıyor çok marka gördğm sürekli birbirine kıyaslanan. Sözüm meclisten dışarı kimse üstüne alınmasın ama dürüst olun demissinya emin ol çok dürüstüm ve japon arabalarından nefret ediyorum honda demiyorum tek olarak komple japon diyorum. Opel araçlarım olduğu için değil bu ben sadece genel olarak Alman aracından alman çizgilerinden vazgeçmem buna tüm alman firmalar dahil..