opel icin en iyi dizel

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
opeller icin hangi dizel daha iyi acaba ben shellden alıyorum birde yeni birsey cikarmis dizel extra acaba nasil daha fazla yol yapıyorsun falan diyor
ben 1.3 90bg corsayla 600 km anca yapıyorum 45 lt lık deposu var

Ben 2 yıl corsa c kullandım..Bir kaç defa 700 km yi geçebildim 1 depoyla...600-700 km arası bence normal bu arabalarda...Kullanım şartlarını zorlarsan 900 km'yi zorlayabilirsin diye tahmin ediyorum..Ama çile olur sana o 900 km bitmek bilmez...Ben yapamadım açıkçası patlar insan hep öyle araba kullansa...Genelde totalden mazot alırdım bence en iyi mazot totalde...

Elbette benim yorumum corsa c için... D'de ne değişir bilemem...

free boy sakın dizel ekstra doldurayım deme çünkü bu bildiğimiz 7000ppm kükürte e sahip normal motorindir.yalnız içinde daha hızlı ateşleme ve akabinde verimli bir yanma sağlayan bir katkı bulundurur.ayrıca motordaki tortuları temizleme özelliğine sahiptir.ancak senin aracının yakıt püskürtme sistemi 50 ppm lik düşük kükürte sahip eurodizele (SHELL deki adı V-Power Diesel) uygundur.Dizel Extra uzun vadede hasara yol açabilir.

free boy sakın dizel ekstra doldurayım deme çünkü bu bildiğimiz 7000ppm kükürte e sahip normal motorindir.yalnız içinde daha hızlı ateşleme ve akabinde verimli bir yanma sağlayan bir katkı bulundurur.ayrıca motordaki tortuları temizleme özelliğine sahiptir.ancak senin aracının yakıt püskürtme sistemi 50 ppm lik düşük kükürte sahip eurodizele (SHELL deki adı V-Power Diesel) uygundur.Dizel Extra uzun vadede hasara yol açabilir.

söyledigin iyi oldu denesemmi diyordum sağol

Geri